Un cuplu de „călători în timp” a făcut publice imagini din anul 2027, care ar demonstra că Apocalipsa va fi avut loc până atunci

Un cuplu de călători în timp a făcut publice imagini din anul 2027, care ar demonstra că Apocalipsa va fi avut loc până atunci
Un cuplu de "călători în timp" a făcut publice imagini din anul 2027, care ar demonstra că Apocalipsa va fi avut loc până atunci / Sursa FOTO: TikTok
Publicat: 25/01/2023, 15:29

Continuă să ne vină „semnale” din viitor. De data aceasta, doi tineri autodeclarați „călători în timp” au făcut publice un set de imagini despre care spun că sunt fotografii realizate în anul 2027.

Dar asta nu-i tot: imaginile ar trebui să arate că Javier și Maria sunt singurii oameni pe Pământ în anul 2027!

Cei doi susțin, astfel, că Apocalipsa va fi avut loc undeva în următorii trei, maximum patru ani.

Javier și Maria, „blocați” în viitor

Pe TikTok s-a iscat multă agitație după ce acest cuplu misterios a pretins că vine din anul 2027. „Suntem singuri în viitor”, afirmă Javier și Maria, care susțin că niciun semn de viață umană nu e în jurul lor. Ei au distribuit imagini online cu cercetarea unei presupuse lumi pustii.

Cei doi călători în timp nu împărtășesc niciodată imagini frontale, din care să li se vadă chipurile.

În biografia ei, Maria, care este om de știință și postează videoclipuri sub numele de utilizator @socmia, afirmă: „Timpul este o iluzie. Singuri în lume”.

Contul Mariei este plin de imagini despre care ea susține că ar fi dovezi ale locului în care se află în viitor și că nu mai există oameni pe Pământ. Unii utilizatori au identificat regiunea ca fiind Valencia, din Spania.

@socmia Respuesta a @Javier ♬ AirplaneMode – BONES

Într-un alt clip, Maria se prezintă: „Bună ziua, eu sunt Maria. Fac parte din același proiect ca Javier (pe care îl cunoașteți ca „Unicul Supraviețuitor”).  Apar aici pentru că încă procesez tot ce am trăit și încerc să găsesc o soluție. Mai am multe de înțeles, dar am decis să schimb situația actuală. Sunt un om de știință, punctul meu forte este fizica nucleară. Îl cunosc pe Javier și experimentul său de la început, iar acum, în sfârșit, sunt aici să-l ajut”.

Javier are 7 milioane de urmăritori pe TikTok

La rândul lui, Javier a reușit să atragă peste 7 milioane de urmăritori pe TikTok. El postează imagini din Barcelona, Madrid și Sevilla și insistă că aceste orașe ar fi fără semne de viață.

@unicosobreviviente♬ Where Have You Been x The Hills – DJ L Beats

Internauții sunt împărțiți în privința poveștii „vândute” de cei doi, scrie Daily Star.

Un utilizator susține că „aceste videoclipuri nu dovedesc nimic… Unde este supermarketul, unde sunt străzile, de ce nu fac o poză cu ziarul din anul 2027???”. Altcineva a scris: „Hei, sunteți chiar buni!”. Pentru un al treilea, lucrurile sunt clare: „Arată-ți fața dacă vrei să te credem. Oh, nu poți, ți-e teamă că cineva te recunoaște”.

Bineînțeles, a existat și un comentator preocupat de altceva decât de aflarea viitorului: „Dacă nu există oameni în viitor, sparge un magazin, ceva, că nu există consecințe”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase