Un faimos bucătar din Focșani se află în stare critică, în urma unui grav accident. Bărbatul este internat în Albania, la Terapie Intensivă

Un faimos bucătar din Focșani se află în stare critică, în urma unui grav accident. Bărbatul este internat în Albania, la Terapie Intensivă
Sursa foto: Facebook/Cătălin Mocanu
Publicat: 19/08/2022, 17:49

Maestrul bucătar Cătălin Mocanu, chef la un restaurant din Focșani, a suferit un grav accident în timpul vacanței, în afara țării. Bărbatul se află în stare critică, fiind internat în Albania, la Terapie Intensivă, cu traumatism la nivelul coloanei cervicale.

Nefericitul accident s-a lăsat cu o problemă gravă de sănătate pentru Cătălin Mocanu, cunoscutul bucătar din Focșani, foarte apreciat și la nivel național. Faimosul chef se afla în vacanță în Albania, alături de iubita sa, atunci când a decis să sară în apă pentru a se răcori.

În acel moment, tânărul a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală, deoarece apa era foarte mică în zona respectivă. Cătălin a fost transportat de urgență la spital, în Albania, și a fost internat la Terapie Intensivă.

Iubita lui este devastată și spune că este o tragedie ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, tânăra speră că, într-un final, partenerul ei să reușească să-și reia viața normală.

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare! Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!”, a scris Alina, iubita lui Cătălin, pe pagina de Facebook.

„Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare. Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a adăugat partenera bucătarului.

De asemenea, Alina a deschis mai multe conturi bancare pentru donații în sprijinul lui Cătălin Mocanu, în timp ce firma la care tânărul lucrează a anunțat că se implică în tot ceea ce înseamnă recuperarea și însănătoșirea maestrului bucătar, potrivit adevarul.ro.

Cătălin Mocanu, alături de chef Patrizia Paglieri / Sursa foto: Facebook/Cătălin Mocanu
Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult