Un om de afaceri din Sibiu, care fusese dat dispărut acum trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa

Un om de afaceri din Sibiu, care fusese dat dispărut acum trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa
Sursa foto: Facebook/Andreea Barbu
Publicat: 26/01/2022, 08:38

Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, care fusese dat dispărut în urmă cu trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București.

Omul de afaceri, în vârstă de 49 de ani, a dispărut la finele lunii octombrie 2021, iar rudele și prietenii acestuia au raportat dispariția sa la Poliție și au cerut sprijinul internauților pentru a-l găsi, prin intermediul unei postări pe Facebook, informează Antena 3.

Cu toate acestea, ei nu au reușit să obțină nicio informație despre bărbat timp de trei luni.

„Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat

Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spunea la sfârşitul anului trecut o apropiată care a distribuit și pe Facebook povestea lui, în speranța că cineva îl va recunoaște și are informații despre Alexandru Coman.

Din nefericire, omul de afaceri din Sibiu a fost găsit mort, marți, în pădurea Băneasa din Bucureşti.

Momentan nu se cunoaște cauza morții omului de afaceri din Sibiu

În acest moment, polițiștii iau în considerare varianta sinuciderii, dar nu exclud și alte cauze posibile ale morții bărbatului, informează sursa citată.

Cauza morții va fi stabilită de către medicii legiști din București.