Un pedofil din Constanța, prins la Oradea după ce a pipăit o fetiță și a forțat un băiețel să se dezbrace

Un pedofil din Constanța, prins la Oradea după ce a pipăit o fetiță și a forțat un băiețel să se dezbrace
sursa: ebihoreanul.ro
Publicat: 20/05/2022, 19:57

Un pedofil care locuia cu chirie într-un apartament din Oradea a ademenit un băieţel în locuinţă şi l-a forţat să se dezbrace, iar apoi a pipăit şi o fetiţă în scara blocului. Individul a fost reclamat la Poliţie, însă între timp a fugit din oraș, fiind capturat în Constanţa, potrivit Adevărul.

Bărbatul se numeşte Ionuţ Mihai, are 42 ani şi este din Constanţa, dar locuia cu chirie într-un apartament în Oradea. El a ajuns în atenţia autorităţilor săptămâna trecută, la scurt timp după ce a molestat doi copii, un băieţel şi o fetiţă. Pe băiat, pedofilul l-a ademenit  în apartamentul său, unde a încercat să-l pipăie dar, pentru că băiatul nu s-a lăsat, l-a imobilizat, i-a prins mâinile la spate şi l-a dezbrăcat, micuțul reuşind, cu greu să scape.

Acelaşi individ e acuzat şi că a acostat o fetiţă în scara blocului unde locuia cu chirie, pipăind-o de mai multe ori pe fund, chiar în holul de la intrare.

Copiii s-au plâns părinţilor, iar cei ai fetiţei au şi cerut ajutor public pentru identificarea şi prinderea agresorului, postând pe un grup de Facebook al locuitorilor din cartier înregistrarea făcută de camera de supraveghere montată în scara blocului, care a surprins momentul atacului asupra fetiței.

În imagini se vede cum individul o cheamă în scara blocului pe fetiţă, care vine cu încă doi copii, împreună cu care se juca afară. În timp ce toţi se află în hol, bărbatul o atinge chiar în mai multe rânduri pe fund, apoi porneşte cu copiii spre scări, moment în care aceștia sunt însă strigaţi de o femeie şi se întorc.

onuţ Mihai a fost dat pe mâna poliţiştilor, însă când oamenii legii l-au căutat în apartamentul pe care îl ocupa cu chirie, acesta fugise deja.

El a fost dat, însă, în consemn, în toată ţara, şi a fost prins, miercuri, în municipiul Constanţa, de poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, care apoi l-au transportat cu escortă până la Braşov, de unde a fost preluat şi adus la Oradea.

Pedofilul a fost prezentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă pentru două infracţiuni de agresiune sexuală  şi corupere sexuală a minorilor și riscă până la 15 ani de închisoare.

Judecătorul a admis solicitarea, dispunând încarcerarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, măsură pe care acesta o mai poate contesta la Tribunalul Bihor.