Un polițist de origine română se află în stare critică, după un schimb de focuri în Phoenix

Un polițist de origine română se află în stare critică, după un schimb de focuri în Phoenix
Un polițist de origine română se află în stare critică, după un schimb de focuri în Phoenix / Foto: Phoenix Police
Publicat: 14/12/2021, 22:27

Tyler Moldovan, un polițist de origine română, a fost grav rănit într-un schimb de focuri în Phoenix, Arizona.

Polițistul de origine română se află în stare critică, transmite fox10phoenix.com. Un suspect se află în custodia poliției.

Potrivit Sgt. Vincent Cole, polițiștii investigau mai multe vehicule suspecte, lângă 19th Avenue și Camelback Road, în jurul orei 2 AM.

Poliția a identificat un autoturism care se potrivea cu descrierea unuia dintre vehicule într-un complex de apartamente de lângă 15th Avenue și Camelback Road.

În timp ce polițiștii cercetau zona, în căutarea șoferului, ofițerul de poliție Tyler Moldovan, în vârstă de 22 de ani, l-a găsit pe suspect ascuns în spatele unui perete al curții unui apartament.

Polițistul Moldovan l-a somat pe individ să iasă, dar acesta a scos o armă și a tras asupra lui.

Omul legii de origine română a fost lovit de mai multe gloanțe și a ajuns în stare critică la Spitalul Sf. Iosif. Suspectul neidentificat a fost arestat de forțele de ordine.

Știre în curs de actualizare

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase