Un profesor din Vâlcea și-a etalat pornirile misogine în fața elevilor: „Bărbații sunt Dumnezeu pe pământ, femeile sunt handicapate”

Un profesor din Vâlcea și-a etalat pornirile misogine în fața elevilor: „Bărbații sunt Dumnezeu pe pământ, femeile sunt handicapate”
Foto: Shutterstock / caracter ilustrativ
Publicat: 20/01/2022, 21:36

Un profesor de la Colegiul Național „Alexandru Lahovari”, din Râmnicu Vâlcea, a fost înregistrat de un elev în timp ce preda lecții de „misoginie”, în care jignea femeile. Acesta nu este la prima abatere.

În timpul orelor de științe socio-umane, profesorul Vasiloiu Virgil le spune copiilor că bărbații sunt ”Dumnezeu pe pământ” și că ”femeile sunt handicapate”.

Înregistrarea făcută de unul dintre elevi a fost postată pe YouTube, potrivit Antena3.

”Știți că în Marea Britanie, de vreun an de zile, s-a schimbat legislația în sensul acordării drepturilor animalelor. Am dat drepturi, noi, bărbații, că noi dăm drepturi, restul sunt degeaba. Noi bărbații suntem Dumnezeu pe pământul ăsta. Femeile nu sunt, că au drepturi, deci sunt handicapate”, a afirmat profesorul.

Profesorul nu este la prima abatere. În 2018, a fost condamnat la muncă în folosul comunității și a fost amendat, după ce și-a bătut un coleg, potrivit gazetavalceana.ro. Incidentul a avut loc pe holul Colegiului, iar martori au fost chiar elevii.