Un tânăr de 21 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a sărit cu parașuta, iar aceasta nu s-a deschis

Un tânăr de 21 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a sărit cu parașuta, iar aceasta nu s-a deschis
Foto caracter ilustrativ
Publicat: 24/05/2022, 14:46
Actualizat: 24/05/2022, 16:07

Un tânăr în vârstă de 21 ani a ajuns, marţi, la spital în stare gravă, după ce sărit cu parașuta, iar aceasta nu s-ar fi deschis.

Tânărul a fost transportat la UPU SMURD Târgu Mureş, iar medicii încearcă să îi salveze viața.

El a ajuns la spital după ce ar fi făcut un salt cu paraşuta şi, din primele informaţii, aceasta nu s-ar fi deschis, precizează surse medicale, conform Agerpres.

Surse din cadrul Aeroclubului Târgu Mureş au confirmat incidentul, însă nu au oferit niciun fel de detalii, menționează sursa citată.

Sursa: MEDIAFAX FOTO

Nu i s-a deschis parașuta

„Este vorba de un pacient paraşutist. Are politraumatism, a fost intubat, e în comă indusă medicamentos, se află în curs de investigaţii în camera de reanimare.

Din ce am înţeles de la cei de la faţa locului, nu s-ar fi deschis a doua paraşută.

Pacientul este în coma indusă medicamentos, este ventilat mecanic”, a declarat dr. Arhip Radu, de la SMURD Târgu Mureş, citat de Antena 3.

Ce spune Poliția

„Astăzi (marți – n.red.), în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, elev în cadrul aeroclubului teritorial, ar fi căzut cu parașuta în incinta aerodromului din Târgu Mureș.

Polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Aeriene Mureș s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constat faptul că cele sesizate se confirmă, tânărul fiind transportat de urgență la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare, se efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, conform Poliției Mureș.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult