Un tânăr din Iași a vrut să dea foc apartamentului iubitei sale după ce a citit mesajele acesteia de pe Facebook

Un tânăr din Iași a vrut să dea foc apartamentului iubitei sale după ce a citit mesajele acesteia de pe Facebook
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 19/05/2022, 08:51

O adolescentă din Iași a fost nevoită să solicite un ordin de protecție împotriva fostului iubit, după ce acesta din urmă a fost la doar un pas să dea foc apartamentului în care fata locuia.

Bărbatul a început să fie foarte violent după ce fata a refuzat să îi dea datele de acces la contul acesteia de Facebook. El a lovit-o cu pumnii și cu picioarele, a tras-o de păr afară din mașina în care se aflau și a mușcat-o de gât. Incidentul a avut loc în data de 6 mai.

Ulterior, tânăra a fost de acord să îi dea parola de la contul de Facebook. Bărbatul i-a citit mesajele și a devenit din nou violent, scrie Observatornews.

Polițiștii din Iași au fost nevoiți să intervină

După acest nou episod de violență, el s-a dus acasă la fată pentru a-și cere scuze. Însă, pentru că aceasta nu a mai vrut să se mai împace cu el, băiatul a început un nou scandal. El a dat foc unor haine în fața ușii apartamentului tinerei, în speranța că ușa va lua foc.

Pentru că tânărul nu s-a liniștit, mama fetei s-a văzut nevoită să sune la poliție. Fata a solicitat un ordin de protecție împotriva tânărului, iar instanța a fost de acord cu cererea acesteia. Acum, timp de șase luni, fostul iubit nu are dreptul să se apropie de adolescentă sau de liceul unde aceasta învață și nici nu are voie să ia legătura cu aceasta.