Un tânăr student la Școala Marină a dispărut în Dunăre. Băiatul intenționa să învețe să înoate

Un tânăr student la Școala Marină a dispărut în Dunăre. Băiatul intenționa să învețe să înoate
Foto: YouTube
Publicat: 18/07/2021, 08:53

Un student la Școala Marină în vârstă de 21 de ani a dispărut în apele Dunării, sâmbătă seară. Tânărul și-a anunțat intenția de a  învăța să înoate, mergând în Dunăre să o facă, iar ulterior dispărând fără urmă. Pompierii și scafandrii îl caută de ore bune pe băiat.

Băiatul este din Drobeta Turnu-Severin, însă studiază la Școala de Marină din Constanța. Cunoscuții tânărului student susțin că acesta nu stie să înoate, fiind pentru prima dată când se aventurează în apă.

Tânărul a plecat spre apele Dunării pentru a pune în aplicare ceea ce și-a propus. Băiatul și-a luat și un colac în speranța că obiectivul său va fi realizat rapid, potrivit Antena3.

Pompierii și scafandrii îl caută de ore bune. Acestia susțin că zona este extrem de periculoasă și pentru cei profesioniști.

Misiunea este îngreunată de curenții formați pe Dunăre. Căutările au loc atât la suprafață, cât și subacvatic.

Zona este inaccesibilă mașinilor de mare tonaj, astfel că a fost nevoie să între pe proprietatea unei societăți comerciale. Incidentul s-a petrecut într-un cartier mărginaș al municipiului Drobeta Turnu-Severin (Gură Văii), la vărsarea răului Jidoștoța în Dunăre.