FOTO-VIDEO | Un TIR încărcat cu sute de oi s-a răsturnat pe DN 67, în județul Vâlcea. Două persoane au fost rănite și mai multe animale au murit

Publicat: 22/09/2022, 23:00
Actualizat: 22/09/2022, 23:01

Un TIR care transporta aproximastiv 450 de oi s-a răsturnat, joi după-amiază, pe DN 67, în zona localității Pietrari, județul Vâlcea, potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri și încă unul SMURD. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, respectiv șoferul camionului și un pasager. Un bărbat de naționalitate egipteană a acuzat dureri toracice, fiind preluat de echipajul SMURD Bunesti și trasportat la UPU Vâlcea. Cea de-a doua persoană refuză transportul la spital.

FOTO – ISU Vâlcea

În camion se afla aproximativ 450 de ovine, iar în urma accidentului din rezervorul camionului sunt scurgeri de carburant.

Mai multe animale au murit, fiind anunțată Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), iar cele care au supraviețuit au fost mutate într-un alt camion sosit ulterior la fața locului.

FOTO – ISU Vâlcea
Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult