Valeriu Gheorghiță i-a provocat pe Andreea Esca și Mihai Bobonete, într-o campanie de informare privind imunizarea

Valeriu Gheorghiță i-a provocat pe Andreea Esca și Mihai Bobonete, într-o campanie de informare privind imunizarea
Sursa FOTO: edupedu.ro
Publicat: 03/06/2021, 14:01

Preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării antiCovid, Valeriu Gheorghiţă, i-a provocat pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel în cadrul campaniei de informare privind imunizarea. Provocarea a fost lansată joi, 3 iunie, într-o conferință de presă susţinută de șeful CNCAV, la care a participat și secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu.

Conferința a fost organizată pentru lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare antiCovid.

„Ce conține vaccinul? Mai puțină suferință”

„Primul subiect este legat de campania de comunicare, lansată de Guvernul României în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai Campaniei naţionale de vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie. De asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, afirmă şeful CNCAV în videoclipul respectiv.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu. Astfel, la rândul său, a lansat și el o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medicii Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase