Vasilică Ceterașu, implicat într-un scandal SEXUAL. „A început să îmi dea cu pumnii că eu îmi permit să îl umilesc” / Reacția artistului

Vasilică Ceterașu, implicat într-un scandal SEXUAL. „A început să îmi dea cu pumnii că eu îmi permit să îl umilesc” / Reacția artistului
Vasilică Ceterașu, implicat într-un scandal sexual / Sursa foto: BZI
Publicat: 04/12/2023, 12:59

Vasilică Ceterașu a fost acuzat zilele trecute de agresiune fizică şi sexuală. Totul a pornit după ce o femeie a declarat public că artistul ar fi fost abuzată de acesta, în mașina lui.

Femeia a mers imediat după incident la Poliție și a depus o plângere. Ea a vorbit în presă despre ce s-a întâmplat și a spus că singura ei „greșeală” este că „am zis că nu îmi trebuie bani pentru că eu nu fac așa ceva pentru bani, dacă o fac, o fac din plăcere”.

„Și-a băgat mâna la mine între picioare”

„Chiar înainte de a intra în parcarea de pe strada Victoriei, unde locuiesc, Vasilică mi-a pus mâna pe picior și o zis «da cum te dai jos, nu mergi nicăieri că o fost vorba că vii cu mine». Am zis nu merg nicăieri. Eu vreau să merg acasă. Nu, că vin la tine acasă. La mine nu vii că eu am un copil. Eu când să cobor mi-a pus mâna pe picior și, am avut o fustă cu capse, mi-o tras-o și s-au desfăcut capsele și o zis că nu, vii cu mine.

Da cât… aia a mea să îţi dau să… prostie… Zic tu nu ai banii ăia ca să trebuiască să ți-o s** ție. Cu atâta i-am greșit. Că am zis că nu îmi trebuie bani pentru că eu nu fac așa ceva pentru bani, dacă o fac, o fac din plăcere. I-am spus că nu ești genul meu, nu te supăra. Și o dat să scoată bani, că ia eu am, tu știi cu cine vorbești. Am zis că nu mă interesează.

Și m-a prins și chiloții mi i-a tras și i-am zis lasă-mă și și-a băgat mâna la mine între picioare. Și am zis te rog frumos lasă-mă în pace. O zis da cum… tu… și m-a înjurat și m-a făcut c****. Și o început să mă lovească. Prima dată mi-o dat cu sharoma lui în față. El atunci o început să îmi dea cu pumnii că eu îmi permit să îl umilesc pe el. Cum îmi permit eu așa ceva.

I-am spus că nu mă interesează, pentru mine ești un nimeni. Și atunci o început să îmi dea cu pumnii în față și în ureche. Mi-am pierdut și un cercel. Atunci nașul lui și prietena mea s-au dat jos din mașină de pe scaunele din față și s-au băgat. Ea m-a tras pe o parte și pe Vasilică l-a tras pe cealaltă parte”, a declarat femeia, potrivit starpopular.ro.

„E adevărat că e un moment mai dificil pentru mine, poate cel mai dificil din carieră”

Pe de altă parte, artistul spune că îl „dezgustă” situația mediatică în care se află.

„Deși nu îmi doream să fac parte din această situație mediatică care mă dezgustă, de dragul oamenilor și din respect pentru cei care apreciază ceea ce fac, simt nevoia să aduc niște lămuriri și să prezint un drept la replică. În urma unei solicitări scrise, formulate de către avocatul meu și înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, mi s-a comunicat faptul că există un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

Deocamdată eu nu am nicio calitate în dosar, cercetările efectuându-se doar cu privire la faptele reclamate. Oficial nu mi s-a adus la cunoștință nicio acuzație de către organele de cercetare penală și nici nu am fost solicitat să mă prezint la poliție pentru a fi audiat. Trăim într-o țară liberă și orice persoană are dreptul să reclame orice. Asta nu înseamnă ca sunt vinovat de săvârșirea faptelor reclamate.

E adevărat că e un moment mai dificil pentru mine, poate cel mai dificil din carieră, dar sunt binecuvântat că am susținerea unei soții superbe și a unei familii minunate. Am fost conștient, încă de la începutul carierei mele, că pot apărea și asemenea situații în care anumite persoane să se folosească de tot ce am construit, din motive care mă depășesc, însă, după cum am mai spus, am încredere în sistemul de justiție”, a precizat Vasilică Ceterașu, conform BZI.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Trupul neînsuflețit al lui Naomy va fi adus în România! Când și unde va fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Risc de amendă mare de 1 Mai. Ce spune legea despre picnic și grătar
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro