Vedetă TV din Italia, jefuită de o româncă de 28 de ani. Diletta Leotta a fost lăsată fără 150.000 de euro

Vedetă TV din Italia, jefuită de o româncă de 28 de ani. Diletta Leotta a fost lăsată fără 150.000 de euro
Vedetă TV din Italia, jefuită de o româncă de 28 de ani! Foto: Instagram
Publicat: 04/04/2021, 18:08

O româncă în vârstă de 28 de ani făcea parte dintr-o bandă de spărgători de case, care au dat lovitura inclusiv în locuința vedetei de televiziune Diletta Leotta din Italia.

Cei cinci suspecți, inclusiv o româncă de 28 de ani (M.R.A.), sunt bănuiți că ar fi dat mai multe spargeri în locuințe din zonele centrale din Milano, informează stiridiaspora.ro.

Hoții au dat inclusiv o lovitură de 150.000 de euro în data de 6 iunie 2020, după ce i-au spart casa vedetei TV Diletta Leotta.

Românca și o altă femeie, de origine sârbă, stăteau de „șase”, în timp ce banda jefuia casele oamenilor.

Diletta Leotta, „ușurată” de 150.000 de euro

Prin aceeași metodă, prezentatoarea TV Diletta Leotta a fost lăsată fără ceasuri scumpe, genți, bijuterii și bani în valoare totală de 150.000 de euro.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere video din afara imobilului.

Anchetatorii i-au identificat pe hoți, care erau specializați în asemenea lovituri.

Din dintre membrii bandei au fost deja arestați în data de 8 februarie, după ce au fost prinși când jefuiau un apartament de lux din centrul orașului Milano, alături de alți doi complici.

Se întâmplă și la noi! Andreea Marin, victima unei tentative de jaf

Andreea Marin, prima reacție după tentativa de jaf. Vedeta a vorbit după momentele de panică trăite sâmbătă noapte, când hoții au încercat din nou să-i spargă locuința. De data aceasta, a fost doar o tentativă de jaf, iar Andreea Marin a scăpat doar o o sperietură zdravănă.

„Este adevărat, a existat o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes. După ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate. Am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele și ușile cu unele performante, securizate”, a reacționat Andreea Marin. Vedeta spune că, „aceşti hoți, chiar dacă ar intra în clădire, ar fi dezamăgiți.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase