Vedetele, donatori activi în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște

Vedetele, donatori activi în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște
Publicat: 30/04/2021, 16:41

Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Carmen Chindriș, Alina Eremia sau Cornel Ilie sunt o parte dintre persoanele publice din România care au decis să facă o faptă bună înainte de Paște. În barca donatorilor s-a „urcat” și Florinel Coman, fotbalist FCSB. „Sunt fericit că pot să aud. Sunt foarte emoționat!”, a spus fotbalistul în direct la Radio ZU. Lista persoanelor publice care au intrat în „lupta” faptelor bune este lungă, însă mulți dintre ei au preferat să-și păstreze anonimatul.

Pentru prima dată în istorie, „Orașul Faptelor Bune” și-a deschis porțile într-o ediție specială organizată în săptămâna de dinaintea Paștelui. De sâmbătă, 24 aprilie, până în Vinerea Mare, pe 30 aprilie, Radio ZU a transmis din Orașul Faptelor Bune pentru că „faptele bune sunt drumul către Înviere!”. 24 de ore, 7 zile din 7, live pe Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu, Adi Mihăilă „The Hitman”și Raluca Benavides s-au asigurat să aducă aproape oamenii care au nevoie, de oamenii care au de unde.„După 7 zile de fapte bune, lăsăm România mai senină. Mulțumim! Atâta putem spune! Iubire! Și Înviere în Lumină!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Mihai Morar la ieșirea din Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște.

Ascultă Radio ZU!

Ca în fiecare an, întreaga campanie a putut fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și a putut fi urmărită video 24/24 pe site-ul https://radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante au fost transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Orașul Faptelor Bune a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

********************************
Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio, radiozu.ro. Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase