Vești bune pentru pasionații sporturilor de iarnă: Se redeschid pârtiile din Maramureş

Vești bune pentru pasionații sporturilor de iarnă: Se redeschid pârtiile din Maramureş
Vești bune pentru pasionații sporturilor de iarnă: Se redeschid pârtiile din Maramureş / Foto: Turist Suior, Facebook
Publicat: 14/01/2021, 11:51
Actualizat: 14/01/2021, 11:52

Autorităţile din Maramureş au anunțat că începând de vineri, pârtiile Şuior se vor redeschide. De asemenea, turiştii pot merge la cel mai mare parc de distracţii de iarnă din nordul ţării.

Salvamontiştii maramureşeni îi anunţă pe iubitorii sporturilor de iarnă că vineri dimineaţă va începe sezonul pe pârtiile Şuior.

Începând de vineri, 15 ianuarie, deschidem pârtiile Şuior. Program zilnic: 10:00 – 20:00. Iar pentru cei care încă nu au curaj să urce pe schiuri sau snowboard, la Şuior vă aşteaptă cel mai mare parc de distracţii de iarnă din nordul ţării. Piste de tubing şi sărituri pe imensa pernă de aer. Garantăm distracţia pentru toate vârstele”, au anunţat reprezentanţii Salvamont Maramureş.

Se redeschid și pârtiile de la Sovata

Tot vineri se redeschid şi pârtiile de la Sovata, din judeţul Mureş. Începând de vineri dimineaţă, turiştii vor fi primiţi pe pârtii. Administratorii atrag atenţia că în interiorul domeniului schiabil se aplică regulile de protecţie stabilite în timpul epidemiei de Covid 19.

„În 15 Ianuarie, de la ora 10.00, are loc deschiderea sezonului 2021 al pârtiilor de la Sovata ‼ Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie pe tot teritoriul domeniului schiabil Sovata. Păstraţi distanţa de siguranţă de minimum 1.5 metri”, au spus cei de la Salvamont Salvaspeo Mureş.

Salvamontiştii au mai multe recomandări pentru practicanţii sporturilor de iarnă. Acestea au legătură cu alegerea echipamentului, cu comportamentul de pe pârtii şi cu protocolul aplicat în cazul unor accidente.

Cazările fictive de la Sinaia. Poliția a deschis dosar și anchetează anunțurile false de pe OLX!

Poliția Brașov anunță că a deschis un dosar penal in rem pentru înșelăciune în cazul cazărilor fictive de la Sinaia. Zeci de anunțuri false de pe OLX sunt anchetate de oamenii legii, care vor să facă dreptate celor 70 de români păcăliți cu oferte de Revelion în stațiunea prahoveană.

Acțiunea polițiștilor a demarat imediat după ce Carmen Jakab, patroana societății Queen Imob, o agenție imobiliară, a reclamat că numele firmei sale a fost folosit în povestea cazărilor false de la Sinaia.

Fiind vorba despre un dosar penal in rem, deocamdată cercetările coordonate de Parchetul local se derulează doar față de cauză, neexistând vreun urmărit penal. În felul acesta, toate dosarele deschise în țară pe baza plângerilor depuse de cetățenii păcăliți cu petreceri de Revelion la Sinaia sunt conexate la cel de la Brașov.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase