Victor Ciutacu, verificat de polițiști. Jurnalistul e revoltat: “Ar fi nevoie de ei în alte locuri!”

Victor Ciutacu, verificat de polițiști. Jurnalistul e revoltat: “Ar fi nevoie de ei în alte locuri!”
Publicat: 01/12/2020, 16:16

Victor Ciutacu a fost vizitat, marți, de polițiști. Oamenii legii au vrut să vadă dacă jurnalistul de la România TV se află în izolare, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Victor Ciutacu era în așteptarea curierului, însă a avut surpriza să constate că persoanele care i-au bătut la ușă sunt de fapt polițiști. Aceștia fuseseră trimiși de DSP să facă turul standard de verificare a celor care sunt în izolare sau în carantină.

E bizar. Așteptam să vină un curier cu lucruri pe care le comandasem pentru stricta necesitate a familiei. Dacă suntem în izolare evident că am apelat la mijloacele electronice de aprovizionare care au devenit deja clasice. În loc de curier, ne-am trezit cu doi polițiști la ușă, un el și un ea. Probabil fuseseră înștiințați de la DSP, aveau adresă, număr de telefon, aveau tot ce trebuie. Au venit să facă turul standard de verificare a celor care sunt în izolare sau în carantină”, a transmis jurnalistul de la România TV.

Victor Ciutacu: “Părerea mea este că e un consum inutil de resurse”

Victor Ciutacu este de părere că aceste acțiuni ale poliției sunt total inutile, mai ales că oamenii legii sunt expuși atunci când merg la control.

Părerea mea este că e un consum inutil de resurse și îi pun și pe copiii aceia absolut aiurea [în pericol. Erau îmbrăcați în uniforme și cu sărăcia aia de măscuță la gură despre care am văzut în ultimele zile cât de mult poate să protejeze. În fine, am stat la o distanță corespunzătoare unii de ceilalți, noi nu am trecut de cadrul ușii, ei nu s-au apropiat. Ne-au mulțumit pentru că ne-au văzut și s-au dus mai departe să-și facă turul. Repet, probabil ar fi nevoie de poliție în cu totul și cu totul alte locuri”, a mai precizat jurnalistul.