Victor Ponta, ironic după declarațiile lui Cîțu: ”Ca sa concluzionez, dragă Florin, plângeți la final ca în filmele nord-coreene”

Victor Ponta, ironic după declarațiile lui Cîțu: ”Ca sa concluzionez, dragă Florin, plângeți la final ca în filmele nord-coreene”
Publicat: 30/06/2022, 12:57

Victor Ponta ironizează situația din Partidul Național Liberal (PNL), scriind că ”Games of Thrones” cu inflexiuni liberale s-a transformat din dramă în comedie.

După ce Florin Cîțu și-a dat demisia de la șefia Senatului, acesta a îndreptat un deget acuzator către Partidul Social Democrat (PSD), afirmând că i-a supărat pe social-democrați.

Victor Ponta, fost premier al României, scrie în mediul online că îi este ”milă” de Florin Cîțu, iar acesta nu înțelege imaginea de ansamblu care a dus la trendul descendent, din punct de vedere politic, pe care se află în ultima vreme.

“«Game of Thrones» de PNL devine chiar o comedie ! Tragedie este doar pentru românii care nu au vrut vadă serialul , dar sunt obligați! Mie îmi este milă de Florin Cîțu – nici acum nu înțelege rolul pe care l-a jucat (sau nu are curaj spună). Nu PSD l-a dat jos din funcția de prim-ministru – nici de la Senat; și nici poporul român care nu l-a votat și nu l-a vrut niciodată. O încerc îi mai explic o dată – poate înțelege (scuzați limbajul direct). În primele episoade l-a pupat în fund pe Orban, până a primit ordin îl muște de fund pe Orban”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

Victor Ponta: ”Chiar și focile au adormit și au uitat aplaude!”

Fostul premier al României mai notează, tranșant, că Florin Cîțu s-a poziționat în postura de ”actor”, numai că într-un film ”prost” la care nimeni nu mai are chef să se uite.

Nu este vorba decât despre ”roluri penibile”, constată Victor Ponta, și de prestații în fața cărora până și ”focile au uitat să aplaude”.

”Pe urmă Cîțu l-a pupat în fund pe cel de la care primise ordinul – până când a primit un șut în fund. Între timp a fost pupat și el în fund (limbi catifelate – profesioniștipână când cei care îl pupau au primit ordin îl muște, cum făcuse el cu Orban). Și Ciucă i-a promis public îl susține la Senat – cum a promis el îl susține pe Orban la Guvern. Ca concluzionez, dragă Florin, toți știți în ce roluri penibile trebuie jucați – dar o faceți cu entuziasm – și plângeți la final ca în filmele nord-coreene”, încheie Victor Ponta mesajul adresat lui Florin Cîțu.

”Faptul la filmul vostru prost nu mai are nimeni chef uite, chiar nu interesează. Ce îi pasă regizorului de fraierii de spectatori ? Chiar și focile au adormit și au uitat aplaude!”

Victor Ponta


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult