Victor Ponta spune de ce nu a participat anul acesta la nicio ceremonie de Ziua Unirii: Nu văd speranța românilor că „uniți ne va fi mai bine”

Victor Ponta spune de ce nu a participat anul acesta la nicio ceremonie de Ziua Unirii: Nu văd speranța românilor că „uniți ne va fi mai bine”
Sursa: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 24/01/2023, 20:43

Fostul premier Victor Ponta a explicat pe pagina sa de Facebook de ce nu a participat anul acesta la nicio ceremonie specială dedicată zilei de 24 ianuarie. Politicianul este de părere că România se îndreaptă într-o direcție greșită. 

Ponta le-a transmis tuturor românilor care sărbătoresc Ziua Unirii un „la mulți ani!”. Fostul prim-ministru a continuat prin a spune că are mai multe amintiri legate de această sărbătoare. Fostul politician a adăugat că a ales ca în acest an să nu participe la nicio manifestație dedicată zilei de 24 ianuarie. „Am multe amintiri frumoase din anii anteriori, amintiri despre speranțe, dorinte colective de mai bine, solidaritate și îcredere. Nu vreau să stric acele amintiri – așa ca anul acesta NU merg la Iași”.

„La multi ani celor care sarbatoresc azi, la Iasi, Ziua Unirii👌🥂! Am multe amintiri frumoase din anii anteriori, amintiri despre sperante, dorinte colective de mai bine, solidaritate si incredere. Nu vreau sa stric acele amintiri – asa ca anul acesta NU merg la Iasi ; chiar nu simt deloc o dorinta colectiva de “unire” ; nu vad oamenii politici cu viziune si curaj care chiar sa inteleaga si sa isi doreasca solidaritate in proiectele nationale ; nu vad speranta romanilor ca “uniti ne va fi mai bine” . Si am decis sa nu mai fac simple gesturi politice – mai bine spun ce vad si ce gandesc , indiferent de ce “voturi pierd sau castig”! Eu chiar am crezut in “Unire” dar nu o mai vad nici la Iasi, nici in alta parte – fiecare “pentru el” incercand sa scape cumva din “inghetul” ultimilor 8 ani si din “inghetul” care se arata in continuare !”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase