VIDEO | Atac armat în SUA. Cel puțin șase oameni au murit și nouă au fost răniți

VIDEO | Atac armat în SUA. Cel puțin șase oameni au murit și nouă au fost răniți
foto: Captură You Tube.com
Publicat: 03/04/2022, 17:04

Cel puțin șase persoane au decedat și cel puțin nouă au fost rănite într-un schimb de focuri de armă produs duminică în orașul Sacramento, statul California, a anunțat departamentul de poliție al orașului pe Twitter.

Atacul a avut loc într-o zonă din centrul orașului Sacramento, în apropiere de Golden 1 Center, o arenă unde joacă echipa de baschet Sacramento Kings și unde au loc concerte importante, a relatat ABC News, citat de Mediafax.

Forțele de ordine au precizat că mai multe străzi au fost închise în timpul anchetei, dar nu au furnizat informații privind vârsta sau identitatea victimelor.

Videoclipurile postate pe internet arată oameni urlând și alergând pe stradă, în încercarea de a fugi din calea atacatorului.

Atacul armat are loc la o lună după ce un tată şi-a împuşcat mortal cei trei copii minori, precum şi o a patra persoană, înainte de a se sinucide cu aceeaşi armă, într-o biserică din Sacramento.

Autorul crimelor avea 39 de ani, iar cei trei copii 9, 10 şi 13 ani. A patra victimă era un membru al bisericii care însoţise familia în lăcaşul de cult, transmite sursa citată.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult