VIDEO | Caz șocant în Craiova: O adolescentă a fost răpită în plină stradă de fostul iubit. Ce i-a făcut individul apoi este revoltător

Publicat: 19/06/2022, 15:37

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din Craiova, a fost răpită în plină stradă, urcată cu forța într-un autoturism și violată de fostul iubit. Individul a fost prins de polițiști, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Este acuzat de lipsire de libertate și viol.

Incidentul a avut loc, vineri seara, pe strada 1 Mai din Craiova. Adolescenta mergea singură, pe trotuar, iar la un moment dat fostul iubit, în vârstă de 18 ani, a oprit autoturismul lângă ea. Fata i-a cerut să o lase în pace și să plece, dar tânărul a coborât din autoturism și a urcat-o cu forța în mașină.

A dus-o pe un câmp din zona cartierului Mofleni unde a lovit-o în repetate rânduri și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Cei doi se despărțiseră recent, după o relație de aproximativ doi ani. Imediat după ce a bătut-o și a violat-o, individul a urcat-o în mașină și a dus-o în cartierul în care fata locuiește. Adolescenta a mers la poliție și a depus plângere.

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile

“La data de 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în seara zilei de 17 iunie a.c., în timp ce se afla pe o strada din cartierul 1 Mai, din Craiova, tânărul ar fi urcat împotriva voinței sale, într-un autoturism, o adolescentă de 16 ani, din Craiova, cu care acesta ar fi avut o relație.

Ulterior s-ar fi deplasat pe un teren viran din zona Mofleni, unde din declarațiile adolescentei, ar fi agresat-o fizic și ar fi întreținut relații sexuale fără consimțământul acesteia”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Tânărul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul citeste mai mult