VIDEO | Container ruginit pentru alimentele oferite refugiaților din Ucraina, în vama Urziceni. Explicația prefectului

VIDEO | Container ruginit pentru alimentele oferite refugiaților din Ucraina, în vama Urziceni. Explicația prefectului
Sursa: captură video Carei News
Publicat: 01/03/2022, 16:12

Un container ruginit a fost dus în vama Urziceni, pentru a fi depozitate alimentele oferite refugiaților din Ucraina. Prefectul de Stau Mare afirmă că „dintr-o regretabilă eroare nu a fost verificată starea de întreținere a containerului”.

Conform imaginilor făcute publice de presa locală, containerul este în stare puternică de degradare, fiind în întregime ruginit.

„Luni seara mi s-a solicitat din partea unui ONG sprijin pentru obținerea și amplasarea unui container pentru depozitarea unor cutii cu ajutoare neperisabile în Vama Urziceni.

Dintr-o regretabilă eroare nu a fost verificată starea de întreținere a containerului.

Vă asigur că acesta va fi ridicat și înlocuit cât mai rapid cu unul de calitate în care să poată fi depozitate în condiții de siguranță ajutoarele venite de la cetățeni”, a explicat situația prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, citat de presa locală.

Citește și Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult