VIDEO Cristoiu, despre momentul în care Putin l-a așteptat un minut pe Erdogan: „O șmecherie care i-a convenit mult lui Putin. Au vrut să-l facă mare pe Ergodan și să-l ferească de criticile Occidentului”

Publicat: 21/07/2022, 22:38

Așteptarea de aproape un minut a lui Putin la Teheran, despre care toată discută a fost o șmecherie care i-a convenit liderului de la Kremlin pentru al face pe Ergodan mare și pentru a-l feri de criticile Occidentului , spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„De la Stalingrad noi venim înapoi. Ei au făcut o șmecherie care a convenit mult lui Putin. Pe de o parte, l-a făcut pe Ergodan mare, dar părerea mea este a jucat teatru, E un KBG-ist. Asta (Putin n.red) are 23 de de ani de președinție a unei mașinării. Nu e Scholz, nu e Draghi, știe! Pe de o parte l-a făcut pe Ergodan mare, dar l-a ferit..

Totuși, este o chestie cumplită un șef de stat NATO se întâlnește cu „paria” (Putin n.red). Totuși, s-a întâlnit. Dacă nu era șmecheria asta, toată lumea îl toca pe Erdogan. „Băi, ce-ai căutat acolo”, a spus Ion Cristoiu.

50 de secunde de confuzie pentru Putin

Președintele rus s-a întâlnit marți, la Teheran, cu președintele Iranului, Ebrahim Raisi, și cu cel al Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Vladimir Putin a fost lăsat să aștepte stânjenit într-o cameră în fața unei mulțimi de reporteri, înainte să se întâlnească cu omologul său turc, Recep Erdogan

„Acele 50 de secunde în care Erdogan l-a făcut pe Putin să aştepte, părând descumpănit în faţa camerelor de filmat, spun mult despre cât de multe s-au schimbat după Ucraina”, a glumit Joyce Karam, senior corespondent al National News.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.