VIDEO EXCLUSIV | Momente de groază în avionul WizzAir cu români care a aterizat forțat la Ankara: „I will kill you!”

Publicat: 03/02/2022, 10:49
Actualizat: 03/02/2022, 22:24

Un pasager aflat în cursa Wizz Air care a aterizat forțat, miercuri seară, la Ankara a povestit pentru Gândul clipele de coșmar din avion.

„Erau doi cetățeni pakistanezi care spuneau « I will kill you!». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măstile de oxigen.

Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit pasagerul.

Din imaginile trimise de pasager se poate observa că la bordul avionului au urcat polițiștii din Turcia, iar unul dintre pasagerii scandalagii a fost încătușat.

Avionul companiei WizzAir a fost nevoit să aterizeze de urgență la Ankara, miercuri seară. Aeronava, care se deplasa pe ruta București – Dubai, a făcut o escală neplanificată. Inițial s-a spus că mai mulți pasageri au fumat la bordul aeronavei.

Aeronava a plecat spre Dubai după aproape două ore

Pasagerii au ajuns în cele din urmă în Dubai cu o întârziere de aproape două ore.

Din cauza comportamentului neadecvat, pasagerii care au făcut scandal au fost debarcați din avion și au rămas în capitala Turciei. După o oră și jumătate petrecută în Ankara, aeronava WizzAir a fost realimentată și a decolat cu destinația Dubai.

Wizz Air: „Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției”

„Zborul Wizz Air W6 3265 de la București la Dubai, din 2 februarie, a fost deviat către Ankara după ce s-a raportat că doi pasageri au devenit indisciplinați și au avut un comportament abuziv. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit să o facă.

Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției. Aeronava a aterizat fără incidente, iar la aterizare pasagerii în cauză au fost predați autorităților. Zborul a fost reluat și a aterizat în Dubai la ora locală 23:46.

Siguranța este prioritatea noastră principală, iar compania aeriană are toleranță zero în ceea ce privește comportamentul abuziv față de pasagerii și personalul său”, au precizat reprezentanții companiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase