VIDEO EXCLUSIV | Mama suspectului eliberat în cazul crimei de la Sibiu îi acuză pe mascați, printre lacrimi. ”L-au bătut de i-au umplut gura de sânge”

Publicat: 18/11/2023, 07:00

Reținerea unuia dintre presupușii asasini ai omului de afaceri sibian Adrian Kreiner a fost un adevărat șoc pentru familia acestuia. Mama lui Laurențiu Lăcătușu a primit vestea din Italia, unde așteaptă să fie operată la inimă. Femeia a fost distrusă de eticheta de posibil asasin care i s-a pus fiului său. Chiar dacă Laurențiu a fost eliberat pentru că nu există „probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”, mama acestuia este dărâmată psihic de cele întâmplate și spune că cei vinovați vor plăti. Dorina Lăcătușu susține că fiul său a fost bătut de ”mascați” până l-au umplut de sânge.

Joi seară, Laurenţiu Lăcătuşu, unul dintre cei trei suspecţi în cazul jafului urmat de crimă de la Sibiu, a fost ridicat de ”mascați”, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj. Ulterior, polițiștii au spus că nu există „indicii rezonabile” că Laurențiu Lăcătușu ar fi unul dintre cei trei suspecți de asasinarea omului de afaceri Adrian Kreiner.

Vestea că Laurențiu a fost ridicat de ”mascați” chiar din fața casei în care locuiește împreună cu proaspăta soție și fiul lui vitreg i-a bulversat pe cei apropiați, iar cea mai afectată a fost mama lui, Dorina, care se află în Italia, unde lucrează de 8 ani, și care are mari probleme de sănătate.

„Îți dă și ultima felie de pâine”

Femeia a fost operată la coloană, este imobilizată într-un scaun cu rotile și urmează să fie suspusă unei intervenții chirurgicale la inimă. Printre hohote de plâns, femeia a povestit, pentru Gândul, prin ce coșmar a trecut când a aflat că fiul său a fost ridicat de ”mascați” și etichetat ca fiind suspect de crimă.

”Copilul meu este liniștit, nu a omorât nicio muscă în viața lui, nu a făcut rău nimănui, își dă și haina de pe el ca să ajute. Cum să îl văd pe toate posturile că este ucigaș? Dacă te duci la el în casă și îi spui că ți-e foame, îți dă și ultima felie de pâine, fără să îți spună că el este nemâncat. Eu sunt operată pe toată coloana, de sus până jos, sunt invalidă, nu mă pot mișca. Am stat la pat o lună, iar copilul meu a avut grijă de mine, m-a schimbat, mi-a gătit, a făcut curățenie în casă, mi-a spălat”, a spus, pentru Gândul, Dorina Lăcătușu, care a povestit și cum s-ar fi derulat acțiunea ”mascaților”.

Joi seară, Laurenţiu Lăcătuşu a fost ridicat de ”mascați”, iar apoi eliberat deoarece, potrivit polițiștilor, nu există „probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”

Mama lui Laurențiu Lăcătușu a aflat de la nora ei ce s-a întâmplat în seara de joi.

”Fiul meu lucrează în construcții, la Craiova. La 10 metri de casă, l-au oprit doi bărbați îmbrăcați în civil, nu știa că sunt polițiști. L-au întrebat cum îl cheamă și de unde vine la ora aia, era ora 18.00. Le-a spus că îl cheamă Laurențiu și că vine de la muncă. Avea la el rucsacul cu sculele de la muncă și mâncarea pe care nu apucase să o mănânce. Polițiștii i-au tăiat rucsacul și l-au bătut de i-au umplut gura de sânge. Nu știu cu ce l-au curățat după aceea de nu mai era plin de sânge. El țipa cât putea «Nu mai dați că nu am făcut nimic!»”, a mai povestit, plângând, mama lui Laurențiu Lăcătușu.

Scena desprinsă parcă din filmele polițiste i-a alertat pe vecinii bărbatului, care au ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă. Totul s-ar fi petrecut sub ochii soției lui Laurențiu și ai fiului său vitreg, în vârstă de 8 ani.

”Nora mea l-a auzit țipând și a început să strige «Alergați repede că-mi omoară bărbatul!». Copilul se tăvălea pe jos și spunea «Nu-l luați pe tati de lângă mine!». După aceea, au venit mai multe mașini și vreo 10-20 de inși, toți grămadă pe el”, ne-a descris femeia momentul în care fiul său a fost imobilizat de ”mascați”.

Dorina Lăcătușu spune că cei care sunt responsabili de ceea ce i s-a întâmplat pe nedrept lui Laurențiu vor plăti pentru umilințele prin care a trecut fiul său.

CITEȘTE ȘI:

Răsturnare de situație în cazul CRIMEI din Sibiu: Procurorii nu au „probe indubitabile” împotriva lui Laurențiu Lăcătușu

EXCLUSIV | Noi detalii din ancheta crimei de la Sibiu. Se conturează tot mai mult varianta execuției la comandă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Klaus Iohannis a promulgat legea care îi protejează pe cei care fac evaziune fiscală sub...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii