VIDEO EXCLUSIV | Primar interimar al Sectorului 5: „Printre blocurile din Zăbrăuți, unde se aruncă gunoaiele pe geam, mai vezi și câte un Maybach parcat”

Publicat: 14/02/2023, 09:00

Constantin Melnic, primar interimar al Sectorului 5, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că printre celebrele blocuri din zona Zăbrăuți, unde mulți locatari aruncă gunoaiele pe geamuri, apar și mașini de lux.

Constantin Melnic, primar interimar al Sectorului 5, a discutat în emisiunea „Cu Gândul la București” despre traficul și consumul de droguri din zona teritorial – administrativă pe care o conduce.

„Din câte știu eu, asistența socială distribuie seringi, dezinfectante (…) Ceea ce pot să vă spun este că am avut o serie de întâlniri cu diferite entități ale statului, Agenția Antidorg, Poliția Națională, să facem mai multe razii în sector, încercăm să combatem. Să știți că este greu. De pildă, dacă mergem în Zăbrăuți, sunt blocurile acelea unde se aruncă gunoaiele pe fereastră, cu toate că între blocuri nu doar că ai pubelă, ai habă de gunoi, da nu sunt obișnuiți, este mai comod să arunce gunoiul pe fereastră”, a declarat Constantin Melnic în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Potrivit primarului interimar, printre blocurile din Zăbrăuți apar și autoturisme de lux.

„Printre blocuri, să știti că mai vezi așa, un Maybach, un merțan S class parcat. Există și așa ceva. Ca să nu vă spun că mai nou mi-au cerut stație de încărcare electrică”, a mai precizat primarul interimar.

„Eu îi aștept, și oricând am disponibiliate să-i angajez”

Constantin Melnic, primar interimar al Sectorului 5, a mai declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că angajații din societățile subordonate, precum cea de salubrizare, sunt aduși din provincie, asta în condițiile în care foarte mulți locuitori ai sectorului nu vor să muncească.

„Eu îi aștept, și oricând am disponibiliate să-i angajez în unitățile subordonate primăriei, și mă refer la societatea de salubrizare și la societatea de infrastructură. Eu sunt deschis, de pildă la societatea de salubrizare aduc oamenii din provincie, ca să presteze serviciul de salubrizare în Sectorul 5”, a declarat Constantin Melnic în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Primarul interimar a mai precizat că salariul la societatea de salubrizare este „undeva la 2.500 de lei, plus bonuri de masa, în mână”.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase