VIDEO EXCLUSIV | S-a lansat trailerul pentru filmul „Ramon”, produs de Pavel Bartoș. Pelicula va apărea în cinematografe pe 3 februarie. ”E prima mea experiență pe un lungmetraj și este foarte, foarte greu. Probabil că, dacă ar fi ușor, ar face-o toată lumea”

Publicat: 30/11/2022, 16:13
Actualizat: 30/11/2022, 16:13

Marți seară a avut loc lansarea trailerului pentru comedia romantică “Ramon”, al cărei producător și actor principal este Pavel Bartoș. Evenimentul a avut loc Muzeul Fotbalului din București și a adus laolaltă mai mulți actori importanți din România. Premiera trailerului a debutat cu o proiecție mare pe magazinul Cocor din Capitală.

Ulterior, invitații au fost primiți în grupuri în sala în care a fost proiectat traierul filmului, iar, după vizionare, aceștia au putut practica diverse jocuri și au admirat exponatele din interiorul Muzeului Fotbalului din București.

Premiera trailerului comediei ”Ramon” a debutat cu o proiecție mare pe magazinul Cocor din Capitală

Filmul Ramon, în regia lui Jesus del Cerro și scris de Anghel Damian, este primul lungmetraj pe care Pavel Bartoș îl produce. Ideea filmului este gândită de câțiva ani. Abia acum însă s-a transformat într-un proiect de amploare.

“Mă gândeam la un personaj bun, care să înveselească, să binedispună lumea. Și atunci mi-a venit ideea acestui personaj, Ramon, și ideea filmului. Undeva, acum cinci ani de zile și iată că am pus-o la dospit, a crescut și s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru Gândul, Pavel Bartoș, actorul principal și producătorul acestui lungmetraj.

El spune că a fost foarte greu să fie și producător, și actor în același timp pentru că este prima experiență de lungmetraj, însă dacă ar fi fost ușor, toată lumea ar fi făcut acest lucru.

“Ramon este un om bun, este un om prea bun. Câteodată e omul acela, săracul, care e luat de prost, fraier în multe situații. El e bun. El vrea ca în jurul lui să emane doar bunătate, dar nu înțelege de ce lumea îl ia altfel. Bineînțeles că se transformă, se vor întâmpla lucruri extraordinare cu el. A fost foate greu să adun resurse și oamenii la un loc, dar, pe de altă parte, atunci când ai un astfel de rezultat, sper, care să bucure, din 3 februarie în toate cinematografele din țară, sper să fi meritat tot”, a mai spus Pavel Bartoș.

„Toată echipa a fost minunată”

Regizorul Jesus del Cerro spune că, deși filmările s-au derulat aproape în totalitate pe parcursul lunii aprilie, o parte au fost făcute în luna august, pentru că în anumite scene actorii aveau nevoie de struguri copți. Cu toate acestea, scenariul a fost mult mai lucrat.

“Acest film a fost o poveste lungă pentru că am lucrat trei ani așa la scenariu și tot și am avut grijă ca scenariul și totul să fie foarte bine. Toată echipa a fost minunată și cu Pavel este foarte ușor să lucrezi. Am lucrat cu el în «Ho-ho-ho» acum 12 ani și am fost foarte OK, am lucrat foarte bine”, a declarat regizorul Jesus del Cerro.

“Atunci când faci lucrurile cu bucurie, nu mai contează cât de obositor este”

Actrița Elvira Deatcu spune că, deși filmările au fost obositoare, în unele momente s-au simțit ca niște copii plecați în tabără.

“A fost obositor pentru că au fost cam multe nopți și pentru că nu puteam filma pe aeroport decât într-un anume interval orar și atunci am trăit niște nopți împreună așa, legate, mai multe, dar au fost niște experiențe inedite pentru noi pentru că, totuși, să avem la dispoziție un avion, numai pentru noi, ne-am comportat ca niște copii plecați în tabără. Pentru că nu, era ceva de necuprins asta cu avionul numai pentru noi, dar a fost obositor. Dar atunci când faci cu bucurie, nu mai contează”, a spus Elvira Deatcu.

Ea interpretează în filmul Ramon rolul unui comisar de poliție care îl urmărește pe Ramon și care nu îi înțelege comportamentul și felul de gândire.

“Are o logică pe care e foarte greu să o cuprinzi, să o înțelegi. Am avut secvențe cu Pavel, mă rog. Eu privesc cu foarte mare căldură așa și am un soi de atașament pentru proiectul ăsta, cum am avut și pentru scurtmetrajele lui, pentru că ne leagă amintiri foarte multe și din teatru și din viață și aș vrea să îi iasă. Să fie lucrurile așa cum și le dorește, să ne iasă că suntem parte din întâmplarea asta”, a mai spus actrița Elvira Deatcu.

Primul lungmetraj al lui Pavel Bartoș va apărea pe marile ecrane începând cu data de 3 februarie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice