VIDEO | Horoscop joi, 4 mai 2023. Diplomația și etica de care dau dovadă unii nativii, astăzi, îi favorizează

Publicat: 04/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 4 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Te poți confrunta cu o situație pe care nu o poți controla, dar care are un anumit impact asupra ta. Ești un pic grăbit astăzi sau îl poți grăbi pe cel de lângă tine, pentru a eficientiza lucrurile. O conversație cu cineva apropiat, un frate sau o rudă, este utilă intereselor tale, mai ales dacă se oferă să te ajute într-o anumită situație.

Taur

Mici chestiuni organizatorice îți pot ocupa prima parte a zilei, fie că țin de mediul domestic, fie de cel profesional, însă te vei ocupa de ele cu multă atenție și răbdare. A doua parte a zilei se poate dovedi mai tensionată pe măsură ce interacțiunea într-un parteneriat începe să se accentueze.

Gemeni

Activitățile cu copiii pot fi destul de solicitante în prima parte a zilei, pot fi destul de nehotărâți cu ce-și doresc, însă ai destulă energie și răbdare încât să le faci pe plac. Unele sarcini sau responsabilități casnice se pot ivi în a doua parte a zilei care îți pot da bătăi de cap. Fii mai atent la propria sănătate și nu te suprasolicita.

Rac

Cu un pic de răbdare și diplomație poți rezolva azi unele lucruri exact, așa cum îți dorești, deoarece știi exact cum să te poziționezi. Cineva te susține din umbră sau îți oferă acele sfaturi de care aveai nevoie. Pe măsură ce Luna va intra în Scorpion, poți întâmpina unele tensiuni într-o relație romantică. A se evita gelozia sau manipulările.

Leu

O zi cu discuții sau interacțiuni care mai de care mai interesante care pot avea ca și consecință amplificarea curiozității în a studia sau a explora noi domenii sau interese. O chestiune de natură emoțională sau familială poate să aibă un impact puternic asupra ta mai pe seară.

Fecioară

Dacă ți se oferă șansa, faci tot posibilul să-ți evidențiezi priceperea sau calitățile într-o anumită chestiune. Evită totuși graba sau impulsivitatea în gestionarea resurselor, chiar dacă ceva anume te tentează destul de mult. O defecțiune tehnică, o problemă de comunicare sau un comentariu mai critic din partea cuiva îți solicită răbdarea în a doua parte a zilei.

Balanță

Ai o atitudine asertivă și încrezătoare, dar și dornică de a încerca experiențe noi sau de a asimila noi cunoștințe. Orice te ajută să te dezvolți personal este de mare interes pentru tine. În ciuda unor dorințe sau plăceri pe care ai vrea să ți le satisfaci mai pe seară, ceva sau cineva pare să se opună planurilor tale. Fii precaut cu cheltuielile.

Scorpion

Starea ta este mai introvertită în prima parte a zilei. Deși cineva te impulsionează să te angrenezi în unele activități, te vei ocupa de ele în ritmul tău, deoarece poți fi prins în unele analize mai profunde. Odată ce Luna trece în Scorpion pe după-amiază, vei fi mult mai prezent și mai asertiv însă o chestiune familială sau emoțională poate genera tensiune.

Săgetător

Compania unui prieten sau ceva ce faci în colaborare cu acesta te entuziasmează și ești mulțumit de rezultate. În a doua parte a zile o veste pe care o primești, o știre sau o conversație cu cineva poate să te impacteze într-un anume fel, însă cu cât îți vei controla mai bine emoțiile cu atât vei vedea lucrurile mai clar.

Capricorn

Te poți evidenția pe plan socio-profesional, indiferent că o faci din postura de subaltern, impresionând pe cineva cu cunoștințele tale fie din postura de șef prin modul în care gestionezi un anumit proiect. Dacă întâmpini unele obstacole financiare, în a doua parte a zilei, ești determinat să ceri sfatul cuiva.

Vărsător

Poți fi mai mult pe drumuri, în prima parte a zilei, prins în tot felul de discuții sau negocieri. Diplomația și etica de care dai dovadă te favorizează. În a doua parte a zilei, însă, emoțiile tale vor fi fi extrem de vizibile în confruntarea cu o anumită situație, personală sau profesională, chiar dacă ai resursele financiare necesare pentru rezolvarea ei.

Pești

Evită graba sau nehotărârea în privința efectuării unor cheltuieli, astăzi, pentru a te asigura că achiziționezi ceva util și folositor. Poți cumpăra ceva pentru propriul cămin cu scopul de a-l înfrumuseța într-un anume fel. Dacă aveai în plan să participi la un eveniment anume, în a doua parte a zilei, poți afla că a fost anulat din diverse motive.

Horoscop general, săptămâna 1-7 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii