VIDEO | Horoscop luni, 3 aprilie 2023. Zodiile influențate de intrarea planetei Mercur în Taur

Publicat: 03/04/2023, 06:00
Actualizat: 04/04/2023, 15:35

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 3 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Un început de săptămână practic și eficient în care reușești să te ocupi de unele sarcini sau responsabilități într-un mod ingenios, utilizând resurse diferite sau apelând la oamenii potriviți. Te poți confrunta cu unele obstacole de natură financiară. Mercur intră în Taur, astăzi, amplificând interesul tău într-o gestionare mai productivă a resurselor.

Taur

Intrarea lui Mercur în propriul tău semn te favorizează, ajutându-te să devii mai asertiv în modul de manifestare chiar dacă acest lucru poate să ne se potrivească cu perspectivele unei persoane cu care lucrezi. Dai dovadă de creativitate și originalitate în atitudine, iar dacă ți se oferă șansa să abordezi o persoană de care te simți atras, nu ai de gând să o ratezi.

Gemeni

Planeta care te guvernează, Mercur, intră astăzi în Taur, activând un sector mai reflexiv al ființei tale, amplificându-ți unele temeri sau incertitudini mai vechi cu care vei avea de lucrat în următoarea perioadă. Legătura cu cineva din trecutul tău se poate dovedi utilă în ceea ce vrei să realizezi, iar ce te ajută este modul super organizat în care îți aranjezi activitățile.

Rac

Ești ferm și rapid în deciziile pe care le iei, însă unele lucruri te pot lua prin surprindere. Va conta să știi când să fii pe fază, pentru a nu rata oportunitatea, și când să te retragi. Intrarea lui Mercur în Taur de astăzi îți orientează atenția asupra unor proiecte de viitor, însă o lipsă de angajament financiar sau emoțional din partea cuiva poate să fie resimțită profund.

Leu

Ești determinat să-ți demonstrezi valoarea sau experiența acumulată până acum, în fața cuiva cu autoritate, reușind să-l impresionezi cu modul inspirat și nonconformist de prezentare. Mercur intră în Taur, intensificând negocierile în jurul unor chestiuni profesionale, însă perspectiva unui partener poate să nu-ți susțină interesele. Vei avea de luat unele decizii.

Fecioară

Nevoia ta de mai multă libertate fizică sau intelectuală este evidențiată de intrarea lui Mercur, propriul tău guvernator, în Taur de astăzi, doar că unele sarcini sau responsabilități îți pot îngreuna situația. Unele proiecte înseamnă mult pentru tine și ești dispus să încerci și alte abordări decât până acum, iar acest lucru poate implica și o expunere socială mai mare.

Balanță

Chiar dacă ai o dispoziție mai retrasă astăzi, analizezi cu mare atenție unele decizii pe care trebuie să le iei, ca urmare a unor situații care te-au luat prin surprindere. Mercur intră astăzi în Taur, deci unele relații financiare sau emoționale vor căpăta amploare, însă poți realiza că unele dintre ele nu mai sunt chiar potrivite din lipsă de susținere sau apreciere.

Scorpion

Poți da dovadă de mai multă deschidere sau flexibilitate vis-a-vis de unele propuneri sau invitații și chiar poți colabora ușor cu persoane diferite de tine ca și stil sau abordare. Un prieten te susține din plin! Intrarea lui Mercur în Taur de astăzi îți va dinamiza modul de interacțiune într-un parteneriat, ceea ce poate antrena unele perspective total diferite de ale tale.

Săgetător

Ești nevoit să-ți asumi coordonarea sau administrarea unor sarcini sau responsabilități de natură practică și chiar dacă nu-ți face ceea cea mai mare plăcere, te vei ocupa de ele într-un mod eficient și organizat. Mercur intră în Taur astăzi, deci devii mai atent la detalii, iar interacțiunea cu cei cu care lucrezi capătă amploare, forțându-te să cultivi o abordare mai practică a lucrurilor.

Capricorn

Ești susținut de un partener în orice cercetare sau proiect la care lucrezi, astăzi. Ești deschis la a folosi altfel de metode decât până acum dacă se dovedesc folositoare. Intrarea lui Mercur în Taur de astăzi îți amplifică dorința de a te bucura mai mult de ceea ce iubești, ca și lucruri, situații sau persoane chiar dacă acest lucru poate antrena unele discuții cu cineva apropiat.

Vărsător

Dorința de a avea totul sub control este evidențiată mai ales dacă presupune a-ți folosi resursele într-un mod eficient și productiv. Intrarea lui Mercur în Taur amplifică interacțiunea în mediul familial, însă va trebui să te împarți între ceva ce este important pentru tine și ceva ce este esențial pentru familia ta. În același timp confortul și stabilitatea devin importante.

Pești

Intrarea lui Mercur în Taur te stimulează, atât fizic, cât și intelectual, amplificând interacțiunea cu anturajul apropiat, însă va trebui să fii selectiv cu informațiile vehiculate sau persoanele din jurul tău pentru a alege doar ce este potrivit ție. Susținerea sau compania cuiva este de folos, încurajându-te să-ți prezinți ideile sau perspectivele cu mai multă asertivitate.

Horoscop general 3 – 9 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...