VIDEO | Horoscop marți, 28 februarie 2023. Zodia în care sunt favorizate drumurile, negocierile și schimburile de experiență

Publicat: 28/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 28 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Discutarea unor chestiuni, atingerea unor acorduri sau realizarea unor schimburi sunt vitale pentru tine, însă este important nu te grăbești în a lua o decizie înainte de a verifica lucrurile sau informațiile. Contactul cu un frate sau un vecin îți amplifică curiozitatea, însă încearcă să păstrezi doar acele informații pe care le consideri potrivite și relevante.

Taur

Chestiuni care țin de resurse, bani, valoare sunt importante pentru tine, însă se pot transforma în subiect de discuție cu cineva care vede lucrurile diferit. Dacă vinzi sau negociezi ceva anume, poți să fii total nemulțumit de ofertă care ți se face, însă nu ai de gând să renunți ușor la ceea ce consideri că meriți sau că este drept să primești.

Gemeni

Cu Luna conjunctă cu Marte – astăzi – în propriul tău semn, ești activ, energic, dar și foarte ușor de provocat. Ții foarte mult la a-ți exprima propria părere sau mentalitate într-un mod direct și asertiv, mai ales dacă sunt persoane pe care nu le simți a fi foarte sincere. Interacțiunea cu planul profesional nu este foarte clară, fapt care poate amplifica starea de agitație. Un pic de sport sau o plimbare mai lungă ar fi de mare folos.

Rac

În prima parte a zilei poți fi ușor reactiv vis-a-vis de unele lucruri sau informații care generează o stare de neliniște sau grijă, însă pe măsură ce analizezi mai bine lucrurile, începi să capeți mai multă claritate. Poți discuta unele chestiuni financiare într-un mod confidențial sau te sfătuiești cu cineva în privința lor, însă nu simți momentan să faci nimic public.

Leu

Dacă există vreun sentiment de gelozie, control sau posesivitate în relația de iubire în care ești implicat, acesta poate să devină mai evident astăzi. Înainte de a te grăbi să tragi vreo concluzie, încearcă să vorbești deschis despre acest lucru cu partenerul, deoarece vei căpăta mai multă claritate decât îți imaginezi. Eforturile de echipă sunt favorizate astăzi, atâta timp cât obiectivele pe care le ai sunt clare.

Fecioară

Ceva sau cineva poate să-ți pună răbdarea la încercare astăzi, vis-a-vis de unele chestiuni profesionale sau de modul de exercitare al unei forme de autoritate. Ce ajută la redresarea situației este răbdarea, precizia și modul strategic și sistematic în care tratezi problema. Contactul cu publicul nu este unul care să te favorizeze astăzi.

Balanță

Este o zi în care vrei să-ți expansionezi orizonturile fizice sau intelectuale printr-o discuție cu cineva, un loc pe care îl vizitezi sau participând la un curs de dezvoltare, iar informațiile pe care le descoperi te pot ajuta să capeți noi perspective asupra unor situații. Dacă dezbați unele chestiuni juridice sau contractuale, asigură-te că verifici totul cu atenție.

Scorpion

Ceva ce-ți dorești foarte mult pare greu de atins. Poate să fie într-un context romantic în care ți-ai dori mai multă conexiune și apropiere de celălalt sau într-un context financiar în care nu te simți valorizat sau recompensat suficient pentru muncă sau eforturile tale. Însă, cu cât încerci să-ți păstrezi obiectivitatea, cu atât vei reuși în a te mobiliza pentru a pune la cale un plan sau o strategie potrivită.

Săgetător

Interacțiunile de astăzi sunt dinamice și energice și ești foarte ferm în modul în care îți aperi interesele sau limitele, în cazul în care cineva va încerca să le încalce. Sunt favorizate drumurile, negocierile, schimburile de experiență, atât timp cât ești perfect conștient de emoțiile tale și de motivațiile pe care le ai atunci când faci unele acțiuni. Să fii aliniat cu tine este esențial!

Capricorn

O zi practică, dar eficientă, cu multe sarcini și responsabilități. Pot exista momente în care concentrarea sau focusarea poate să fie ușor scăzută deci evită eforturile prelungite fizice sau intelectuale. De asemenea, dacă se ivesc neînțelegeri în comunicarea sau transmiterea unor informații, cu cât îți vei păstra calmul și răbdarea, cu atât vei avea șansa să-ți atingi obiectivele. Evită oamenii pe care nu îi simți sinceri.

Vărsător

Orice gen de activitate care te ajută să-ți pui personalitatea în valoare, fie într-un context romantic, fie într-unul profesional, te favorizează. Ești carismatic, plăcut și asertiv în abordare, cucerindu-l pe celălalt cu talentul și aptitudinile tale. Dacă ai vreun dubiu sau incertitudine în ceea ce privește valoarea ta, ai toate șansele să ți-o clarifici.

Pești

O zi care poate genera o ușoară stare de instabilitate sau tensiune interioară. Interacțiunea cu cineva din mediul familial sau vis-a-vis de o chestiune emoțională nu este una foarte clară, ci dimpotrivă, nu îl simți pe celălalt capabil să se conecteze cu tine. Dacă, totuși, faci o scurtă introspecție, realizezi că ai toate instrumentele necesare sau știi exact la cine să apelezi pentru a depăși cu bine situația.

Horoscop general 27 februarie – 5 martie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA