VIDEO | Horoscop zilnic marți, 29 august 2023. Poți întâlni persoane a căror filosofie de viață e diferită

Publicat: 29/08/2023, 00:00
Actualizat: 29/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 29 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți fi ușor idealist în privința unor idei sau proiecte, mai ales dacă vizează planul romantic sau o legătură de prietenie. Dacă îți dorești ceva sau pe cineva, asigură-te că este lucrul sau persoana potrivită. Uranus intră în mers retrograd în Taur, deci raportarea ta la bani, cheltuieli și valoare de sine necesită atenție.

Taur

Poți fi entuziasmat de un proiect anume, socio-profesional, în care ai șansa să te faci remarcat, însă va trebui să te asiguri că modul în care îți prezinți o idee sau o viziune anume este clar și realist. Retrogradarea lui Uranus în propriul tău semn te îndeamnă la reflecție în privința unor schimbări personale sau profesionale pe care ți le-ai propus.

Gemeni

Unele schimburi de idei cu persoane de la care poți asimila lucruri sau informații îți ocupă o mare parte din timp și atenție, însă este important să fii selectiv, alegând ce consideri că ți se potrivește. Uranus retrogradează în Taur, îndemnându-te să cercetezi mai mult orice ține de terapie, consiliere, vindecare.

Rac

Dacă nu mai rezonezi cu politica unui grup sau chiar a unui cerc de prieteni, nu accepta unele compromisuri, doar pentru a rămâne în acel grup. De fapt, intrarea lui Uranus în mers retrograd în sectorul prieteniilor și al proiectelor de viitor te invită să regândești calitatea unor prietenii sau interese.

Leu

Fie te-ai fixat pe o anumită viziune sau idee, fie dimpotrivă abordarea ta este una prea nonconformistă pentru cei cu care interacționezi, lucru care poate genera discuții. Sectorul carierei și al autorității este vizat de retrogradarea lui Uranus, deci ai nevoie să regândești impactul pe care îl au unele schimbări asupra ta și a celor din jur.

Fecioara

Deși ai experiență în rezolvarea unei chestiuni, întrucât te-ai confruntat cu ea de mai multe ori, ți se poate cere să faci lucrurile diferit de data aceasta, pentru a genera un alt rezultat. Cu Uranus retrograd în Taur, ceva anume poate să încetinească dorința ta de a explora noi teritorii, principii sau filosofii de viață.

Balanță

Socializarea și interacțiunea cu oameni cu care împărtășești din plăcerile și hobby-urile tale este importantă pentru tine. Ești dispus/ă să faci mici compromisuri de natură financiară pentru a-ți satisface unele dorințe. Unele calcule financiare, asigurări, pensii, afaceri au nevoie să fie regândite odată cu retrogradarea lui Uranus.

Scorpion

Dacă așteptările tale într-o relație nu coincid cu ceea ce primești ca și atenție, afecțiune sau protecție, te poți hotărî să iei atitudine. De altfel, în cazul tău, retrogradarea lui Uranus în Taur vizează sectorul parteneriatelor cerând de la tine să ai relații cât mai sincere și mai autentice.

Săgetător

Poți întâlni persoane a căror filosofie de viață este diferită, însă de la care poți învăța multe lucruri. Evită să promiți lucruri de care nu te poți ține. Un job pe care îl ai sau o responsabilitate anume vor avea nevoie să fie revizuite, dacă nu le mai consideri potrivite odată cu retrogradarea lui Uranus.

Capricorn

Poți fi nehotarât dacă ceva ce vrei să achiziționezi merită banii pe care trebuie să-i dai deci fii atent la cheltuieli și investiții. Uranus retrogradează în sectorul bucuriei, al creativității și al romantismului deci cât de liber ești în a-ți urma pasiunile, hobby-urile sau ceea ce iubești urmează să fie reevaluat.

Vărsător

Ținând cont că Uranus, planeta care te guvernează, intră în retrogradare în Taur, ai șansa să reflectezi asupra unor schimbări domestice sau familiale în care te-ai angrenat în ultima perioadă. Astăzi, dorințele tale pot să nu coincidă cu cele ale partenerului, însă va trebui să ajungeți la un compromis.

Pești

Nu toate persoanele din jurul tău sunt de încredere sau nu te poți baza pe unele promisiuni, deci să fii atent la comunicare și negocieri. De altfel, modul în care ai comunicat sau ți-ai făcut simțită prezența în comunitatea de care aparții urmează să fie regândit grație retrogradării lui Uranus.

Horoscop general, săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Parola prea ușoară care a fost interzisă de Guvernul Marii Britanii