VIDEO | Horoscopul zilei de 30 martie 2022. „Fecioarele” pot ierta pe cineva

Publicat: 30/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 30 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna continuă să tranziteze zodia Pești și se va întâlni aici cu Neptun, dar și cu Jupiter, Marele Benefic. Acest context astrologic ne aduce fel și fel de ocazii de creștere, mai ales spirituală, dar și șansa să ne vindecăm. Totodată, crește și nevoia de relaxare și odihnă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Încearcă să faci tot ce-ți stă în putință să-ți reîncarci bateriile și nu te suprasolicita. Este o zi foarte bună să te dedici practicilor spirituale, dă faci yoga, meditație sau să pătrunzi în misterele unei noi tehnici care să te ajute să crești pe interior.

Horoscop zilnic Taur

Ești solidar cu prietenii și îi ajuți, dar și tu, la rândul tău, vei rpimi sprijinul acestora. Este o zi bună să cunoști noi persoane cu care să empatizezi la nivel de idealuri. De asemenea, poți face progrese cu un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Gemeni

Profită și astăzi de tranzitul Lunii prin sectorul carierei pentru a ieși în față și a te face remarcat. Poți crește profesional, te oți bucura de aprecieri și poți face pași importanți în atingerea unui obiectiv pe care-l ai.

Horoscop zilnic Rac

Și astăzi este despre evoluția ta spirituală și s-ar putea să citești o carte care să-ți ofere noi perspective asupra viitorului sau s-ar putea să cunoști un ghid care să te îndrume pe calea evoluției tale. Sunt și nativi atrași să învețe lucruri noi, să ecploreze noi domenii.

Horoscop zilnic Leu

Azi încearcă să fii mai atent la relațiile intime sau la cei cu care interacționezi prin intermediul banilor. Poți pierde dacă nu ești atent și s-ar putea să fie destul de greu să aplanezi un conflict în cuplu, mai ales dacă apar lupte de putere.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și astăzi, așa că ai și mai mari șanse să redresezi o situație în cuplu, să ierți și să te împaci cu partenerul. De asemenea, poți să ajungi la o înțelegere cu partenerii profesionali. Profită și fă progrese în relațiile tale.

Horoscop zilnic Balanță

Este o zi bună pentru tine la locul de muncă. Ai spor în toate activitățile întreprinse și poți face progrese cu un proiect sau într-o relație cu un coleg. De asemenea, dacă ești în căutarea unui diagnostic sau tratament, astăzi îl poți descoperi.

Horoscop zilnic Scorpion

Te bucuri de creativitate, imaginație și romantism. Este o zi foarte bună pentru a începe o poveste de iubire sau pentru a face gesturi tandre în cuplu. Dacă ai copii, bucuria va veni din gesturile sau reușitele acestora.

Horoscop zilnic Săgetător

Profită de contextul astrologic pentru a petrece timp cu familia sau pentr a face o vizită părinților. Se întrevăd momente calme în cămin și pline de îngăduință. Este, de asemenea, o zi bună să te ocupi de casă și sarcini gospodărești.

Horoscop zilnic Capricorn

Dialogurile pe care le porți astăzi, poate chiar și o carte citită, o informație care-ți ajunge la urechi, te pot ajuta să iei decizii bune. Raționamentul blând și îngăduința te fac un partener de discuție foarte plăcut.

Horoscop zilnic Vărsător

Și azi te preocupi de situații financiare, însă șansele de a primi o sumă de bani sau o ocazie de a-ți crește veniturile sunt mai mari. Te bucuri, de asemenea, de mai multă încredere în tine și în talentele cu care ești înzestrat.

Horoscop zilnic Pești

Luna îți tranzitează și astăzi zodia și starea ta generală este una entuziastă, generoasă și chiar vei avea motive să te simți norocos. Faci progrese în viața personală, dar și în viața sentimentală. Poți exprima mai ușor ceea ce simți.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican