VIDEO | Imagini incredibile cu șoferul unei autospeciale a Jandarmeriei care scoate mâna pe geam și zgârie un autoturism oprit neregulamentar. Făptașul va fi dat pe mâna procurorilor militari

Publicat: 23/02/2023, 12:21
Actualizat: 23/02/2023, 13:06

Conducerea Jandarmeriei București a declanșat o anchetă internă după ce, miercuri, șoferul unei autospeciale de intervenție a zgâriat, în mod intenționat, caroseria unei mașini de lux care fusese oprită în apropierea unei treceri pentru pietoni și care avea aprinse luminile de avarie. Șoferul păgubit a anunțat că urmează să depună plângere, pentru distrugere.

Un bărbat care conducea un autoturism Mercedes a parcat, miercuri, lângă o trecere pentru pietoni aflate la intersecția dintre strada Zării cu șoseaua Cotroceni. Acesta avea puțină treabă la o bancă situată în imediata apropiere, motiv pentru care a lăsat aprinse luminile de avarie , în condițiile în care autoturismul său încurca circulația, în mod evident.

După aproximativ cinci minute, acesta a revenit la mașină, moment în care a descoperit că cineva îi zgâriase autoturismul pe partea dreapta. Șoferul a solicitat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și a constatat, consternat, că autorul era chiar șoferul unei autospeciale de intervenție a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

A zgâriat mașina cu un obiect ascuțit

În imagini se vede clar cum șoferul autospecialei, care trebuia să vireze la dreapta pe lângă automobilul parcat în mod neglijent, decide, brusc, să-l pedepsească personal. Ca urmare, acesta dă puțin cu spatele, pentru a direcționa mașina de serviciu cât mai aproape de autoturismul Mercedes, după care, în momentul în care trece, cu viteză redusă, pe lângă Mercedes, scoate mâna pe geam și îl zgârie, aproape de la un capăt la altul, cu un obiect ascuțit.

Șoferul păgubit a afirmat, pentru Gândul, că urmează să depună plângere, pentru distrugere, la Secția 17 Poliție. În același timp, Jandarmeria București a transmis un punct de vedere prin intermediul căruia și-a cerut, public, scuze pentru comportamentul angajatului respectiv și a anunțat că acesta va fi anchetat de Parchetul Militar.

„Confirmăm faptul că autospeciala Dacia Logan care apare în imagini aparține Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.
În acest caz, au fost dispuse măsuri urgente de identificare și verificare a acestui incident regretabil, în urma cărora vor fi luate măsuri de sancționare drastică, în conformitate cu regulamentele militare.
Este un comportament care nu se justifică în nicio situație, mai ales din partea unui reprezentant învestit cu exercițiul autorității publice.
Dacă se va constata că fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii, vom înainta, de urgență, Parchetului Militar pentru verificare și vom acorda tot sprijinul organelor abilitate să soluționeze acest incident regretabil.
Ne prezentăm scuze publice și reiterăm că un astfel de comportament nu caracterizează instituția Jandarmeriei”, a anunțat Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York