VIDEO | Imagini șocante cu jaful dintr-o farmacie din București. Un tânăr amenință farmacista cu un cuțit, apoi golește casa de marcat

Publicat: 03/08/2021, 16:02
Actualizat: 03/08/2021, 16:23

O farmacie din Sectorul 3 al Bucureștiului a fost jefuită, în plină zi, de un tânăr, care a fost prins abia după aproape de o lună, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Jaful a avut loc pe 8 iulie, în jurul orei 17.00, într-o farmacie de pe Calea Călărașilor. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum agresorul – care purta mască de protecție și șapcă – intră înarmat cu un cuțit, pe care îl ține ascuns până când farmacista vine din spatele magazinului. În acel moment, bărbatul se apropie de casa de marcat, o amenință pe farmacistă cu cuțitul și, după ce aceasta se retrage, ia toate bancnotele pe care le găsește, apoi golește și sertarul în care sunt monede.

Tâlharul închide casa de marcat, șterge cu geaca marginea pe care pusese mâna, apoi iese din farmacie, fără a o agresa pe vânzătoare, care imediat apasă butonul de alarmă.

Anchetatorii au reușit să îl identifice pe tâlhar și, după aproape o lună de la comiterea faptei, au descins la locuința acestuia.

Polițiștii de la Investigații Criminale au făcut, marți, percheziții în două locuințe, principalul suspect al tâlhăriei din 8 iulie, un bărbat în vârstă de 28 de ani, fiind găsit într-unul dintre imobile și dus la audieri.

”În vederea completării materialului probator, la data de 3 august a.c. au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. Totodată, bănuitul a fost depistat și condus la sediul subunității”, potrivit Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost reținut pentru tâlhărie calificată, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care anchetează jaful împreună cu procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase