VIDEO | Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, în județul Tulcea

Publicat: 15/02/2022, 19:59
Actualizat: 15/02/2022, 20:13

Un incendiu a izbucnit, marți după-amiază, la locomotiva unui tren de marfă, în zona podului Cataloi din județul Tulcea. Garnitura, care aparține CFR Marfă, se afla în mișcare și vagoanele erau încărcate cu alumină calcinată.

La fața locului s-au deplasat 13 subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (Tulcea), cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

FOTO – ISU Tulcea

Prima intervenție a fost asigurată de angajații de pe locomotivă, care au și sunat la 112, iar incendiul a fost lichidat în scurt timp cu ajutorul extinctoarelor de pe locomotivă și de pe mașinile de intervenție.

Nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale însemnate, iar trenul și-a continuat deplasarea cu o altă locomotivă.

FOTO – ISU Tulcea
Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase