VIDEO | Marius Manole, la podcast-ul lui Marius Tucă: „Am fost abuzat psihic și sentimental de către părinți”

Publicat: 17/09/2022, 10:37

Marius Manole, invitat de Marius Tucă la prima ediție a podcastului ”Viața mea e un roman”, spune că se reinventează în fiecare zi. Actorul a vorbit inclusiv despre experiențele neplăcute din trecut.

„Eu mă reinventez pe zile. Azi am starea asta. Ce-ar fi azi să fiu ca Johnny Depp. Nu e greu să fii Marius Manole. Jur că nu e greu. Cred că în viața fiecărui om sunt momente în care nu reușește să trăiască.

Cele mai importante personaje sunt destul de multe și pe perioade, în romanul vieții mele. Mama și tata, nu bag mâna în foc, dar probabil că sunt. Nu m-a marcat foarte tare întâlnirea cu ei.

Eu participam la MeToo, am fost abuzat psihic și sentimental de către părinți.”, a declarat Marius Manole la podcast-ul lui Marius Tucă.

„În primul rând n-am crezut că o să ajung să fac 43 de ani… Eu tot timpul credeam că undeva pe la 30 de ani n-o să mai fiu. Mă vedeam foarte bătrân la 43 de ani”, a mai spus actorul.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase