VIDEO| Momentul în care doi ucraineni dezamorsează o bombă doar cu mâinile și o sticlă de apă

VIDEO| Momentul în care doi ucraineni dezamorsează o bombă doar cu mâinile și o sticlă de apă
Sursa foto: captura video Twitter
Publicat: 10/03/2022, 10:39
Actualizat: 10/03/2022, 10:42

Momentul în care doi specialişti ucraineni în eliminarea explozivilor dezamorsează o bombă rusească doar cu mâinile şi o sticlă de apă a devenit viral după ce filmarea a fost distribuită pe rețelele de socializare.

Clipul de doar 31 de secunde, care de atunci a fost vizionat de mai mult de 1,4 milioane de ori, a fost intitulat ”proces de dezamorsare a bombei” şi arată doi bărbaţi îngenunchiaţi lângă armă în timp ce deşurubează cu atenție sigiliul folosind doar o sticlă mică de apă şi mănuşi.

”Un curaj uluitor”

Britanicul Charles Lister, director al programelor de combatere a terorismului şi extremismului din Siria la Institutul pentru Orientul Mijlociu, a distribuit videoclipul, alături de care a scris „curaj uluitor”, scrie The Guardian.

Această bombă aruncată de Rusia ar distruge o clădire – şi totuşi aceşti specialişti din Ucraina o dezamorsează cu mâinile şi o sticlă de apă, în timp ce obuzele se aud în apropiere”, a spus Lister.

Războiul din Ucraina continuă, iar în cursul nopţii de miercuri spre joi au fost bombardamente în Ohtîrka. Oficialii locali spun că mai multe case au fost lovite. Un băiat de 13 ani și două femei au murit, alți 5 oameni au fost scoși de sub dărâmături. Tirurile aeriene rusești ar fi vizat centrala electrică a orașului.

Citește și VIDEO| Imaginea copleșitoare a războiului. Momentul în care un băiețel trece granița singur și plânge

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase