VIDEO | O vedetă de pe TikTok susține că a rămas cu buza umflată, după ce autoritățile i-au înghețat conturile și nu a mai avut bani pentru continuarea intervenției estetice

VIDEO | O vedetă de pe TikTok susține că a rămas cu buza umflată, după ce autoritățile i-au înghețat conturile și nu a mai avut bani pentru continuarea intervenției estetice
foto: Instagram / @hareem.shah
Publicat: 05/02/2022, 21:08

O vedetă de pe TikTok susține că medicul estetician a lăsat-o să plece cu buza pe jumătate umflată, după ce a rămas fără banii pentru intervenția estetică.

Afirmațiile tinerei Hareem Shah sunt însă privite cu scepticism de doctori, care susțin că, sub nicio formă, un medic nu ar fi lăsat-o să plece la jumătatea operației, scrie Metro.

Hareem Shah a împărtășit experiența cu cei 6,5 milioane de urmăritori de pe Twitter. Ea susține că a părăsit un salon estetic din Marea Britanie, în mijlocul tratamentului, deoarece i-au fost înghețate conturile bancare de către autoritățile pakistaneze.

Videoclipul cu tânăra a fost vizualizat de mii de ori, dar experții sunt siguri că nu așa au stat lucrurile. Autoritățile i-au înghețat conturile femeii, care este acuzată de spălare de bani.

Ancheta a fost demarată în 12 ianuarie, după ce polițiștii au văzut o filmare în care tânăra susține că a intrat în Marea Britanie cu o sumă mare de bani gheață. Shah a povestit totul în urdu, traducerea fiind asigurată de India Today. În imagini tânăra are doar o buză umflată, în timp ce buza inferioară are aspect normal.

Reprezentanții London Lip Clinic au declarat că povestea lui Hareem „este greu de crezut”. Mai mult, tânăra nu a divulgat numele clinicii în care ar fi primit tratamentul estetic doar pe jumătate, din cauza lipsei banilor.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase