VIDEO | Patru bărbați din Constanța, bătuți cu bestialitate de mai mulți proxeneți. Poliția a deschis o anchetă

Publicat: 24/06/2022, 15:37
Actualizat: 24/06/2022, 17:06

Patru bărbați din Constanța au fost bătuți cu bestialitate, în plină stradă, de mai mulți proxeneți. Poliția a deschis o anchetă abia după ce imaginile video cu agresiunea au ajuns în spațiul public.

Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Lupta de stradă a avut loc în zona Cireșica, din municipiul Constanţa. Scandalul a avut loc în 8 iunie, dar niciuna dintre victime nu a depus plângere la Poliție.

Conform imaginilor apărute în spațiul public, patru bărbați au fost bătuți cu pumnii și picioarele și chiar puși la pământ de mai mulți indivizi.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Poliţia nu a fost sesizată în acest caz.

După ce imaginile au fost făcute publice, oamenii legii s-au sesizat din oficiu şi au început cercetările.

Atacatorii sunt proxeneți, spune martorii

Ei au deschis şi un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform presei locale, care citează martori din zonă, bătăușii sunt proxeneți care au care activează pe varianta Aurel Vlaicu.

Citește și:

VIDEO | Un rapp-er acuză un polițist din Cluj că l-a bătut: „M-a umflat fără motiv” / IPJ transmite că a devenit agresiv cu agenții, după ce a fost informat că nu mai are voie să se apropie de fosta iubită

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult