VIDEO | Propagandistul lui Putin amenință cu invadarea Germaniei: „Să dăm încă o dată jos praful de pe mormintele teutone!”

VIDEO | Propagandistul lui Putin amenință cu invadarea Germaniei: „Să dăm încă o dată jos praful de pe mormintele teutone!”
VIDEO | Propagandistul lui Putin amenință cu invadarea Germaniei: „Să dăm încă o dată jos praful de pe mormintele teutone!”
Publicat: 09/06/2022, 11:07
Actualizat: 09/06/2022, 11:17

Vladimir Solotiov, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv ruși și totodată propagandistul preferat al lui Vladimir Putin, a amenințat cu invadarea Germaniei.

Soloviov s-a înfuriat după o înregistrare video prezentată în emisiunea sa, în care ministrul german al Culturii Claudia Roth citează faimosul mesaj cu „navă rusească du-te-n…” de pe unul din timbrele omagiale tipărite de Poșta Ucrainei.

Totodată, serviciul poștal național al Ucrainei, Ukrposhta, a anunțat pe 22 aprilie că a fost ținta unui atac cibernetic după ce timbrul poștal care ilustrează un soldat ucrainean cu degetul mijlociu ridicat către crucișătorul Moskva, scufundat în Marea Neagră, a fost pus la vânzare în mediul online.

„Acela este ministrul german al Culturii!”, subliniază Soloviov după difuzarea videoclipului cu Claudia Roth. „Și credeți că după ce guvernul [german] i-a recrutat pe acei idioți, mizerabili, bădărani și vagabonzi, ar trebui să discutăm cu ei despre orice?”, întreabă Soloviov retoric.

„Ea ne spunea nouă tuturor să ne ducem naibii”, susține prezentatorul rus. „Și ce ar trebui să facem noi acum?”, întreabă el din nou retoric.

„Să dăm încă o dată jos praful de pe mormintele teutone cu marșul furtunos al bocancilor sovietici? Cu alte cuvinte, nu vor înțelege niciodată mesajul altfel? Ce, s-a terminat injecția de bunătate?”, își continuă el monologul șocant, obținând chiar și o aprobare „timidă” din studio.

„Pericolul german”, semnalat și de un cunoscut profesor

Afirmațiile lui Soloviov vin după ce într-o altă emisiune de la Rossiya-1, canalul tv care difuzează și emisiunea acestuia, un doctor în istorie și științe politice a avertizat săptămâna trecută că Germania și Japonia ar putea ataca Rusia.

„Germania și Japonia sunt culturi agresive genetic. Să ne amintim de unele lucruri. Cum sunt basmele germane diferite de cele rusești? Pentru ei războiul este o normă și nu o anomalie”, a afirmat profesorul Alexei Fenenko.

„Amintiți-vă de vremurile tulburi ale secolului XVII, lorzii războiului din Germania au rezistat timp de 1000 de ani și nimeni nu s-a gândit să spună că asta este o anomalie, nimeni nu a spus că nu este normal. Amintiți-vă de cultura japoneză, cultul samurai, cultul războiului, al autodistrugerii”, a îndemnat el.

„Posibil că americanii aranjează o repetiție pentru noi cu doi adversari puternici din Est și Vest”, a conchis Fenenko, care predă la mai multe universități de prestigiu din Rusia.

În ceea ce-l privește pe Soloviov, acesta a mai fost protagonistul unui incident bizar, când a râs, în urmă cu câteva zile, de pericolul războiului nuclear, pe care l-ar considera „cea mai amuzantă comedie”, dacă n-ar muri oameni și că „vor supraviețui doar câțiva mutanți din lacul Baikal”, scrie stiripesurse.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția