VIDEO și FOTO| O cameră de hotel, devastată de turiști români. Cameristele au găsit televizorul spart și lucrurile distruse

VIDEO și FOTO| O cameră de hotel, devastată de turiști români. Cameristele au găsit televizorul spart și lucrurile distruse
Mai mulți turişti care s-au cazat într-o cameră de hotel din Slănic Moldova au lăsat dezastru în urma lor. FOTO: Captură Facebook
Publicat: 09/01/2022, 12:26
Actualizat: 10/01/2022, 12:19

Mai mulți turişti care s-au cazat într-o cameră de hotel din Slănic Moldova au lăsat dezastru în urma lor. Cameristele au găsit mizerie, televizorul spart, dar și alte lucruri distruse.

Când au preluat camera, angajații hotelului au rămas șocați. Camera era plină cu pungi cu gunoaie, pe covor erau resturi de mâncare, televizorul era spart, iar un perete era pătat. Petrecăreții nu au putut fi găsiți până în prezent.

Potrivit unor surse, este vorba despre turiști români care s-au întors recent din Marea Britanie.

O altă vilă devastată în Capitală

Informațiile vin la câteva zile după ce o altă unitate de cazare a fost complet distrusă de turiști. Faptele s-au petrecut într-o pensiune din Centrul Capitalei.

Proprietarul a depus o plângere la Secția 14, iar anchetatorii au deschis un dosar pentru distrugere. În contextul verificărilor, s-a făcut o cercetare la fața locului, în urma căreia s-ar fi descoperit și urme de cannabis, după care judiciariștii au început identificarea persoanelor surprinse de camerele de supraveghere, până în momentul în care au fost oprite. Astfel, s-a stabilit că la locația respectivă, situată în apropiere de Palatul Parlamenului, au participat persoane tinere, multe dintre ele minore.

Ulterior, polițiștii Secției 14 au reușit să identifice 15 din cele aproximativ 20 de persoane care au participat la petrecere. Dintre acestea, 11 au fost deja audiate, dintre acestea patru minori și 7 majori, acestea fiind, spun polițiștii, persoanele care au organizat petrecerea, dar și participanții principali .

Sursele citate au precizat, pentru Gândul, că tinerii s-au apucat să devasteze vila respectivă din răzbunare. Aceștia au explicat că erau deja beți când s-a spart o țeavă de apă care „le-a stricat petrecerea” după care s-ar fi înfuriat după o discuție telefonică pe care au avut-o cu proprietarul, care le-ar fi explicat că nu poate să-i ajute, în condițiile în care era Revelionul, iar el era plecat să petreacă la Poiana Brașov.