VIDEO | Stejarii Collection, noul proiect al Țiriac Imobiliare, a fost inaugurat. „Construim experiențe, nu doar închiriem apartamente”

Publicat: 21/09/2023, 17:59
Actualizat: 21/09/2023, 18:08

Stejarii Collection, cel mai nou proiect rezidențial al Țiriac Imobiliare, a fost inaugurat joi. Situat în zona de nord al Capitalei, complexul este construit pe o suprafață utilă de 29.000 metri pătrați, proiectul având, în total, un număr de 198 de apartamente în regim de închiriere. Valoarea întregii investiții se ridică la peste 50 de milioane de euro.  În plus, este important de știut că Stejarii Collection este prima clădire rezidențială care a obținut două certificate Green Homes, dezvoltatorul investind nu mai puțin de 10 milioane de euro către zona green.

„De-a lungul construcției, nu am atins un fir de iarbă, nu am defrișat niciun copac”

Răzvan Enache, directorul general al Țiriac Imobiliare, spune că „luxul înseamnă mai mult decât finisaje”, natura fiind elementul principal „de lux.”

„Prima condiție pentru o viață mai bună este comuniunea sustenabilă dintre om și natură. Ne aflăm aici, înconjurați de pădurea Băneasa, 250 de hectare de pădure și a fost un privilegiu să lucrăm la acest proiect, dar totodată și o mare obligație. De-a lungul construcției, nu am atins un fir de iarbă, nu am defrișat niciun copac. Ba mai mult, acest proiect aduce o extensie a naturii.

Mai mult de 50% din suprafața totală a proiectului este acoperită de vegetație. Avem aici o vegetație de care să se bucure toți rezidenții noștrii formată din grădini botanice, din locuri de recreere și sunt circa 150 de specii de plante aici.

Pentru noi, luxul înseamnă mai mult decât finisaje, mai mult decât alte lucruri pe care piața, în acest moment, și le-ar putea dori. Luxul înseamnă prezența în natură. Prezența în natură, susținută și de servicii și de experiențe plăcute, în cadrul acestei comunități. Mergând spre ceea ce eu și colegii mei am realizat, am început acest drum fix acum trei ani, în plină pandemie. Ne-am focusat foarte mult pe a găsi soluții tehnice, ingenioase”, a precizat Răzvan Enache.

„Valoarea întregii investiții a fost de peste 50 de milioane de euro”

Cele 194 de apartamente au o suprafață cuprinsă între 90 de metri pătrați și 700 de metri pătrați. În plus, susține interlocutorul, fiecare loc reprezintă un cumul de soluții inovative, sisteme eficiente care reduc amprenta de carbon și dau chiriașilor confortul unor costuri reduse la utilități.

„Avem 198 de apartamente pe o suprafață totală de 29.000 metri pătrați utilă. 21 de tipuri de apartamente de la 90 de metri pătrați până la 700 de metri pătrați având flexibilitate de a ne adresa clienților care își doresc apartamente mai mari. Avem terase foarte mari. Nu în ultimul rând aceste apartamente sunt deservite de 437 de locuri de parcare într-un singur subsol.

Valoarea întregii investiții a fost mai mult de 50 de milioane de euro și undeva la 10 milioane au fost investiți cu mare drag către zona de green. Soluții inovative, sisteme eficiente care reduc amprenta de carbon și dau chiriașilor confortul unor costuri reduse la utilități.

Aceste eforturi îndreptățite au fost răsplătite prin două certificări. Facem toate eforturile ca aceste lucruri să le ofere celor care vor veni aici confortul că stau într-un mediu sănătos, că își pot crește copiii aici, astfel că siguranța și intimitatea celor care vor locui aici va fi asigurată prin faptul că întreg traficul auto se va face prin subsolul clădirii”, a mai spus directorul general al Țiriac Imobiliare.

Referitor la prețurile de închiriere, sunt în funcție de necesitățile fiecărui chiriaș

Cei care își doresc să închirieze o locuință în noul complex Stejarii Collection vor scoate din buzunar cel puțin 1.550 de euro pe lună, iar prețul crește în funcție de mărimea apartamentului și de facilități.

La capitolul elemente spectaculoase, forma clădirii este de șarpe, creând senzația că, oriunde te-ai afla în apartament, poți vedea pădurea în toată splendoarea ei.

„Arhitecții noștri au gândit clădirea în același spririt de well being, astfel încât majoritatea apartamentelor să aibă o vedere la 270 de grade. Forma clădirii este de șarpe, creând senzația că, oriunde te-i afla în apartament, poți vedea pădurea. Și nu este doar o senzație, ci este un adevăr.

Un alt element foarte important este suprafața vitrată a clădirilor, extrem de generoasă și aduce un aport de lumină naturală de 80% din timpul pe care îl petrecem în casă. Referitor la prețurile de închiriere, acestea se închiriază în funcție de necesitățile fiecărui chiriaș. Prețurile de pornire sunt de la 1.550 de euro pe lună, durata contractului fiind de minimum un an.

Serviciile concierge sunt duse la un nivel foarte ridicat pentru chiriașii noștri. Avem posibilitatea de a-i ajuta cu cumpărăturile de zi cu zi, cu îngrijirea plantelor, cu plimbatul animalelor de companie și nu numai. Vorbim și despre bilete la spectacole”, a conchis Răzvan Enache.

CITEȘTE ȘI:

PREMIERĂ: Stejarii Collection este prima clădire rezidențială din București dublu certificată Green Homes și Breeam cu nivelul de performanță Excelent

Stejarii Collection își deschide porțile pentru vizite: Clienții pot explora cel mai exclusivist proiect rezidențial marca Stejarii

Lucrările pentru finalizarea „Stejarii Collection” au intrat în linie dreaptă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Prințul Harry mai încearcă o dată. Cum s-a autoinvitat în Marea Britanie
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...