VIDEO| Un pacient cu COVID din Argeș, dependent de oxigen, a sărit de la etajul spitalului. Polițiștii au deschis o anchetă

Publicat: 13/11/2021, 12:42
Actualizat: 13/11/2021, 15:09

Un pacient în vârstă de 62 de ani, infectat cu COVID-19, s-a aruncat, sâmbătă, de la primul etaj al Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni, Argeș.

Bărbatul este în viață și este conștient. Acesta a primit îngrijiri medicale rapid, iar medicii spun că există o suspiciune cu privire la o eventuală fractură de femur.

Pacientul avea COVID și este dependent de oxigen. Din primele informații, acesta va fi transferat la Spitalul de Urgență Pitești. În unitatea medicală unde s-a petrecut incidentul s-a declanșat o anchetă care să stabilească ce s-a întâmplat.

O asistentă l-a găsit și i-a acordat primul ajutor, apoi a chemat ambulanța care l-a dus la spitalul din Pitești. Din primele investigații rezultă că bărbatul are un picior fracturat și o lovitură la cap. El va fi investigat la spitalul din Pitești, inclusiv la computerul tomograf”, a declarat pentru Gândul, Marian Clipici, managerul unității medicale.

Două sinucideri în spitalele din București

Un pacient de la Institutul Clinic Fundeni, în vârstă de 70 de ani, bolnav în stadiu terminal de cancer la stomac, a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat săptămâna trecută de la etajul 5 al unității medicale.

Medicii au intervenit imediat, au reușit să-l stabilizeze, însă acesta a decedat la scurt timp în ambulanta SMURD.

Un alt pacient, o femeie în vârstă de 61 de ani, s-a aruncat de la etajul 7 al spitalului Floreasca din București. Aceasta era suspectă de COVID, întrucât prezenta simptome și era în așteptarea rezultatului.