Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiuni sexuale, a fost dat în judecată de o firmă de pază. Suma ridicolă pe care a refuzat să o plătească

Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiuni sexuale, a fost dat în judecată de o firmă de pază. Suma ridicolă pe care a refuzat să o plătească
Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiuni sexuale / Sursa FOTO: captură Youtube
Publicat: 13/10/2022, 16:29
Actualizat: 13/10/2022, 16:47

Continuă problemele pentru Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiuni sexuale împotriva mai multor femei. De data aceasta, el a fost dat în judecată de o firmă de pază pentru că nu a achitat ultimele facturi emise pentru serviciile de care a avut parte.

Din câte se pare, Visarion Alexa a primit mai multe somații de plată, dar a refuzat să vireze banii către firma respectivă. Asta, deși preotul a beneficiat de serviciile acestei societăți de pază și protecție.

Visarion Alexa, dat în judecată pentru 771,37 lei

Fiindcă nu a găsit cale de a ajunge la o înțelegere cu el, firma de pază l-a dat în judecată pe părintele Visarion Alexa și a avut câștig de cauză la primul termen al procesului – nu numai că preotul va achita facturile restante, dar acum trebuie să plătească şi pentru cheltuielile de judecată!

„Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta …. MONITORIZARE şi INTERVENŢIE S.R.L. în contradictoriu cu pârâtul ALEXA VISARION. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 771,37 lei, reprezentând penalităţi de întârziere calculate de la data scadenţei facturilor nr. 342960/27.08.2018 şi nr. 348110/01.09.2018 până la data de 09.03.2022. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 645 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru – 50 lei, respectiv onorariu de avocat – 595 lei”, au decis magistrații.

Sentința este executorie, dar Visarion Alexa are drept de apel „în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”.

Cum își manipula victimele Visarion Alexa

Reamintim că părintele Visarion Alexa se află sub control judiciar, el fiind acuzat de agresiuni sexuale împotriva unor femei venite la el să se spovedească. Din câte se pare, Visarion Alexa și-ar fi recunoscut faptele atât în fața polițiștilor, cât și înaintea ierarhilor superiori de la Patriarhie.

Recent, o nouă presupusă victimă a preotului Visarion Alexa a decis să rupă tăcerea și a publicat o serie de mesaje primite de cel la care mergea să se spovedească. Într-unul dintre ele, părintele îi spune că „o știe de mică” pentru că a crescut sub ochii lui. „Vă rog să publicați aceste mesaje ca să se vadă modul în care acționa părintele Visarion, că nu victima îi făcea avansuri. Două luni m-a asaltat cu mesaje, două luni în care am căzut psihic cumplit. Am mers la biserică să vorbim, în urma insistențelor din mesaje şi m-a sărutat în colțul gurii, fără voia mea. Am înlemnit, m-am adunat şi nu am mai călcat pe acolo. l-am arătat mesajele fostului purtător de cuvânt al Mitropoliei. Se întâmpla acum 5-6 ani, dar le-a ignorat. Vreau să spun că insista (n.r. – părintele Alexa) până când victima ceda şi nu invers”, a scris presupusa victimă într-un mesaj preluat de antena3.ro.

Visarion Alexa i-ar fi scris într-un alt mesaj: „Într-o zi te vei trezi şi vei realiza că nu mai ai timp să faci ce ţi-ai dorit. Fă ceea ce îţi dorești acum. Tare puţin m-ai prețuit. Eu încă te aștept să vorbim. Tare m-aş bucura. Nu înțeleg de ce te-ai supărat atât de radical. Te rog, iartă-mă şi hai să vorbim”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Zodiile care realizează tot ce-și doresc. Se întâmplă în aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția