Ce mașini vor conduce actorii din „Furios și Iute 7″. Cea mai puternică are 1.000 de cai-putere

Redactor:
Silviu Bănilă
Luni, Universal Pictures a prezentat un clip video de doar șapte secunde, extras din cel mai nou film din seria „Furios și Iute".

În clipul video postat pe YouTube și Facebook sunt prezentate câteva din mașinile care vor apărea în „Furios și Iute 7″. Cel mai „modest” dintre acestea are sub capotă doar 500 de cai-putere. Studioul a promis că va prezenta în fiecare zi câte un clip video de șapte secunde din filmul „Fast and Furious 7″, până în data de 1 noiembrie 2014, când va fi lansat trailerul oficial.

Bugatti Veyron 16.4 are un motor de 1.000 de cai-putere și nu poate lipsi din flota unui asemenea film de acțiune. În clipul video prezentat de Universal, actorul Tyrese Gibson coboară dintr-un supercar Bugatti.

Ferrari 458 Berlinetta are sub capotă 570 de cai-putere și va fi condus chiar de rapper-ul Ludacris. Supercar-ul atinge o viteză maximă de 320 km/h.

McLaren MP4-12C este urmașul de seamă al hypercar-ului F1 din 1990. Supercar-ul este condus în clipul video din „Fast and Furious 7″ de Michelle Rodriguez și atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Dodge Viper SRT-10 este un „demon” de modă veche, cu motor V10 de 500 cai-putere. Supercar-ul reprezintă un adevărat simbol al pieței auto americane.

Dodge Charger R/T Hemi, un alt bolid tradițional din SUA, care dispune de un motor V8 Charger de 707 cai-putere (Hellcat Hemi).


 

Inchide