Premieră pentru România – seminar online pentru șoferi

Redactor:
Mihai Schiau
Vești excelente pentru șoferii români. Pentru prima oară în România, toți cei care își doresc accesul imediat la informații profesioniste și sfaturi competente în domeniul reparațiilor auto pot participa în direct la un seminar online specializat.

Experții autoeconom.ro așteaptă toți internauții marți, 25 februarie, ora 20:00, la primul seminar online intitulat Cum să previi reparațiile auto costisitoare?. Evenimentul se adresează atât celor care își doresc să economisească la întreținerea autovehiculului, cât și celor care vor să își verifice și să își îmbogățească cunoștiințele auto. Mai mult, seminarul vine în sprijinul proprietarilor de autovehicule oferindu-le acestora o instruire informală care să îi ajute să găsească soluții adecvate nevoilor mașinii, bazându-se pe decizii informate și cele mai noi referințe.

Moderatorii acestui seminar sunt Florin Pop, electromecanicul dedicat autoeconom.ro și creatorul secțiunii „Bine de Știut”, și Victor Miron, proprietarul unui service auto cu tradiție și consultant al platformei, cei doi având o experiență cumulată de peste 35 de ani în domeniu.
Printre subiectele abordate se numără soluții practice pentru defecțiuni frecvente, metode de prevenție și studii de caz, împreună cu cele mai relevante sfaturi.

Evenimentul va fi gratuit și poate fi accesat pe pagina oficială de Facebook a platformei autoeconom.ro printr-o aplicație special dezvoltată pentru acest tip de eveniment. Link-ul de acces va fi disponibil și pe blog-ul platformei în perioada ce urmează. La finalul evenimentului, participanții vor avea acces la o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Acest eveniment marchează doar prima întâlnire de acest gen dintr-o serie mai lungă care își propune să devină întâlnirea lunară a proprietarilor de mașini cu experți din domeniul auto.
 

Inchide