Urmărire ca-n filme la Constanța: șofer băut, oprit cu 12 focuri de armă după o cursă de 30 de kilometri

Urmărire ca-n filme la Constanța: șofer băut, oprit cu 12 focuri de armă după o cursă de 30 de kilometri
Publicat: 01/04/2017, 11:14

Polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, sâmbătă dimineață, pentru a-l opri pe șoferul unui autoturism ce folosea numere de înmatriculare provizorii.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 03.00, când polițiști din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au încercat să oprească în trafic șoferul unui autoturism cu numere provizorii. Acesta nu a oprit la semnal, evitându-l pe agentul de poliție, iar oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului fiind nevoiți să utilizeze armamentul din dotare pentru oprirea acestuia.

Potrivit aceleiași surse, au fost trase 12 cartușe, iar în cele din urmă autoturismul a fost oprit după o urmărire de aproximativ 30 de kilometri, în localitatea Pantelimon.

În autoturism se aflau șase tineri, patru băieți și două fete, care au fost duși la sediul poliției pentru cercetări.

Polițiștii au constatat că șoferul, un tânăr de 27 de ani din Constanța, era sub influența băuturilor alcoolice și avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase