Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale, prin cooptarea Luizei Ionescu-Donoiu în rolul de Counsel

Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale, prin cooptarea Luizei Ionescu-Donoiu în rolul de Counsel
Publicat: 02/02/2023, 13:30
Actualizat: 02/02/2023, 13:40

Casa de avocatură Stratulat Albulescu (SAA) continuă consolidarea practicii de Litigii și – în special – a ariei de Litigii fiscale, prin cooptarea Luizei Ionescu-Donoiu în rolul de Counsel.

Cu o experiență de peste 15 ani în aria litigiilor, Luiza Ionescu-Donoiu s-a specializat, în mod particular, în domeniul litigiilor fiscale, a celor de dreptul muncii, precum și în aria litigiilor de dreptul mediului.

Deține o experiență vastă în coordonarea proiectelor complexe, începând cu cele vizând auditurile financiare, începând cu fazele administrative ale procedurilor și până la soluționarea definitivă a litigiilor fiscale în legătură cu acestea.

Înainte de a se alătura echipei SAA, Luiza Ionescu-Donoiu a lucrat în cadrul unuia dintre cele mai importante birouri de avocatură afiliate Big Four, unde a coordonat cu succes un portofoliu vast de mandate, oferind în timp util și într-o manieră riguroasă asistență juridică, dar și reprezentarea clienților în fața tuturor instanțelor de judecată și a autorităților competente din România.

Luiza Ionescu-Donoiu, experiență semnificativă în domeniul litigiilor și al arbitrajului

Anterior, Luiza Ionescu-Donoiu a activat în cadrul biroului local al unei firme de avocatură din Magic Circle (Clifford Chance Badea), precum și în cadrul uneia dintre cele mai bine cotate firme de avocatură din România (NNDKP), unde și-a format o experiență semnificativă în domeniul litigiilor și al arbitrajului.

Clienții o descriu pe Luiza Ionescu-Donoiu drept un avocat de încredere, iscusit, oferind opinii și strategii oportune și originale.

Silviu Stratulat (Managing Partner) a declarat: ”Suntem încântați o avem alături pe Luiza! Mulți dintre clienții noștri au manifestat un interes semnificativ în domeniul fiscal și am identificat o nevoie stringentă de un litigant de calibru înalt, care îi sprijine în aceasta arie. Luiza este un avocat reputat, care, de-a lungul timpului, a acordat asistență juridică clienților într-o gamă variată de litigii. Cunoștințele și experiență ei pe piață locala cu siguranță vor adăuga un plus de valoare capacităților existente ale firmei și vor permite echipei noastre deservească și mai bine clienții din regiune”.

Luiza Ionescu-Donoiu colaborează constant cu publicațiile juridice, redactând numeroase articole de drept fiscal si de drept civil procesual.

Pentru mai multe informaţii, puteți să o contactați pe Delia Bîjnea, Head of Marketing and Communications în cadrul firmei de avocatură Stratulat Albulescu, pe adresa de e-mail: [email protected]

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BOMBĂ! Cuplu nou la Survivor? Declarațiile devoalează situația reală dintre concurenți
FOTO. Actrița a promis că se dezbracă de tot dacă se întâmplă asta! Cum arată...
Șoșoacă vrea ca România să invadeze Ucraina. A depus un proiect de lege pentru anexarea...
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Steliano Filip a divorțat pentru că soția nu a vrut să treacă la religia penticostală...
O Dacie mai rară decât un Ferrari? ESTE POSIBIL! Cât costă ce mai rară Dacie...
EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta...
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
Donald Trump, primul fost preşedinte american care ar putea fi pus sub acuzare/ Starletă porno:...
Alina Sorescu, distrusă de sentința judecătorilor. Declarații tulburătoare | EXCLUSIV
O civilizație ASCUNSĂ, găsită din GREȘEALĂ chiar în Marea N...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Informația nopții despre Ion ILIESCU! Anunț șocant despre fostul președinte al României
AVERTISMENTUL care DĂ FIORI. OMENIREA, în MARE PERICOL, atrage atenția ONU
Fetiță de 8 luni, botezată cu apă cu dezinfectant. Nașul a simțit o arsură pe...