A fost lansat trailerul „When You Finish Saving The World”, debutul regizoral al lui Jesse Eisenberg, cu Julianne Moore și Finn Wolfhard

A fost lansat trailerul „When You Finish Saving The World”, debutul regizoral al lui Jesse Eisenberg, cu Julianne Moore și Finn Wolfhard
Publicat: 30/11/2022, 11:14

A24 a dezvăluit data lansării și primul trailer pentru drama „When You Finish Saving the World”, scrisă și regizată de actorul nominalizat la Oscar Jesse Eisenberg. Filmul care îi are în rolurile principale pe câștigătoarea Premiului Academiei Julianne Moore („Lisey’s Story”) și pe Finn Wolfhard din „Stranger Things” va avea premiera în cinematografe pe 10 ianuarie 2023.

„When You Finish Saving the World” urmărește cum Evelyn (Moore) și fiul ei Ziggy (Wolfhard) își caută înlocuitori unul pentru celălalt, în timp ce Evelyn încearcă aproape cu disperare să crească un adolescent modest și echilibrat iar Ziggy bâjbâie prin valurile vieții îndrăgostit fiind de o colegă superbă de la școală.

Filmul, care îi mai are în distribuție și pe Alisha Boe („Do Revenge”), Jay O. Sanders („Bardo”), Billy Bryk („Ghostbusters: Afterlife”) și Eleonore Hendricks („The Mountain”) a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance din 2022, înainte de a deschide Cannes Critics’ Week. Ali Herting, Dave McCary și Emma Stone au fost producători.

2022 a fost un an reprezentativ pentru A24,  care a lansat filme foarte apreciate precum „Everything Everywhere All at Once”, „Men”, „Marcel the Shell with Shoes On”, „Bodies Bodies Bodies”, „X ”și prequelul său „Pearl, Aftersun și Causeway”. Primul titlu, în regia lui Daniel Kwan și a lui Daniel Scheinert este unul dintre cei mai importanți candidați la premii ai anului și primul film care a încasat peste 100 de milioane de dolari în întreaga lume.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Scarlett Johansson va juca în „Just Cause”, de la Amazon. Acesta este primul rol al actriței într-un serial

Trailerul oficial al serialului „1923”, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale, a fost lansat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase