Aerosmith și-a anulat un concert în Las Vegas din cauza unei probleme de sănătate a lui Steven Tyler

Aerosmith și-a anulat un concert în Las Vegas din cauza unei probleme de sănătate a lui Steven Tyler
Publicat: 04/12/2022, 18:14
Actualizat: 04/12/2022, 18:15

Trupa Aerosmith a fost nevoită să anuleze un concert din rezidența artistică din Las Vegas săptămâna aceasta, după ce solistul Steven Tyler a fost pus pe tușă de o problemă de sănătate nefăcută publică.

Legendarii rockeri se află în prezent la mijlocul rezidenței lor artistice „Deuces Are Wild”, cu trei spectacole rămase în program între mâine (5 decembrie) și duminica viitoare (11 decembrie). Până acum au susținut 12 spectacole, toate având loc la Dolby Live din Park MGM.

Într-o declarație postată pe rețelele de socializare, trupa a explicat că spectacolul de pe 4 decembrie a fost anulat din cauză că Steven Tyler „s-a simțit rău și nu a putut să cânte”. Ei nu au precizat exact cu ce afecțiune se luptă cântărețul, dar au spus că „se așteaptă să-și revină complet” la timp pentru concertul de mâine.

„Ne cerem scuze sincer pentru notificarea de ultim moment”, au continuat ei, spunându-le potențialilor participanți la concert că sumele datorate pentru biletele cumpărate vor fi rambursate.

După spectacolul de mâine, Aerosmith își va susține penultimul concert la Dolby Live joi (pe 8 decembrie), înainte de a încheia cu un ultim spectacol duminică. Rezidența artistică a fost anunțată în martie și a început în septembrie, marcând primele spectacole live ale trupei din februarie 2020, scrie nme.com.

Inițial, a fost programată să înceapă în iunie, dar trupa a anulat primele opt spectacole când Tyler s-a internat într-o clinică de dezintoxicare spre sfârșitul lunii mai. Acesta a părăsit dezintoxicarea în iulie, un reprezentant al Aerosmith spunând presei că „se descurcă extrem de bine și așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: COVID-19. Trupa Aerosmith își îndeamnă fanii să stea acasă: „Nu răspândi boala!”

Aerosmith, 50 de ani de existență sărbătoriți alături de Johnny Depp, Alice Cooper și Foo Fighters

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase