Apariție surpriză a actorului Tom Hardy la un campionat de arte marțiale, unde a câștigat medalia de aur

Publicat: 21/09/2022, 16:56
Actualizat: 21/09/2022, 16:58

Tom Hardy a uimit publicul strâns la un campionat de arte marțiale din Marea Britanie, unde s-a înscris fără să facă vâlvă în competiție și unde a câștigat toate meciurile la care a participat.

Publicația The Guardian scrie că Hardy a participat în Campionatul de Brazilian Jiu-Jitsu 2022, care a avut loc la o sală de sport de liceu din Milton Keynes, la sfârșitul săptămânii trecute. Prezența sa neanunțată a fost o surpriză pentru spectatori și oponenți, deoarece s-a înscris cu numele său adevărat, Edward Hardy.

Similar rolului din drama situată în universul MMA “Warrior” din 2011, Hardy a câștigat toate meciurile sale

Vorbind cu reporterul The Guardian, un purtător de cuvânt al organizatorilor campionatului l-a descris pe Hardy drept „un tip cu adevărat drăguț”. „Toată lumea l-a recunoscut, dar a fost foarte modest și a fost bucuros să-și facă timp pentru ca oamenii să facă fotografii cu el”, a spus acesta. „A fost o adevărată plăcere să-l avem drept concurent la evenimentul nostru”, a mai spus acesta.

Aceasta este pentru a doua oară în ultimele luni când Hardy participă neanunțat într-un turneu de arte marțiale. În august, starul filmului “Mad Max: Fury Road” a câștigat Campionatul REORG Open Jiu-Jitsu din Wolverhampton, Marea Britanie.

„L-am recunoscut imediat. Toată lumea știe cine este Tom Hardy, nu-i așa?”, a spus Danny Appleby, adversarul lui Hardy de atunci, pentru publicația The Teeside Gazette, după ce s-a confruntat cu actorul. „Am fost șocat de ochi. El a spus ‘doar uită că sunt eu și fă ceea ce ai face în mod normal’”.

Appleby a continuat: „Este un tip cu adevărat puternic, nu ai crede că este o celebritate. Mă descurc, am participat la vreo șase turnee și am fost pe podium în toată lumea. Dar el este probabil cel mai dur concurent pe care l-am avut – cu siguranță și-a respectat personajul Bane (“The Dark Knight Rises”, n.r.), asta este sigur”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Tom Hardy, noul James Bond?! Presa britanică susține că actorul a trecut deja probele, iar casele de pariuri îl dau ca favorit pentru rol

Gest emoționant al lui Tom Hardy, protagonistul serialului Taboo. Fotografia publicată pe Instagram care a stârnit admirația fanilor

FotoȘ Profimedia Images